Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Het gebruik van decoratieve Moss Met Installaties

Aziatische tuinen hebben gebruikt mos om hun planten door de eeuwen heen te accentueren en mos wordt nu gebruikt in de Amerikaanse tuinen en als accent voor kamerplanten . Omdat het mos geen wortels en krijgt zijn voeding aan de lucht kan groeien op oppervlakken zoals hout en stenen en op de bodem . Het geeft uw planten en tuinen met een bos element toevoeging van rente aan uw landschap . Outdoor Tuinen
Moss geplant tussen ruimten in een tuinpad is aantrekkelijk .

verfraaien van uw tuin met mos voegt een element van groene kleur en voegt interessante textuur aan uw landschap . U kunt de ruimtes tussen de stenen of stenen in de u weg met mos kan vullen . Bedek een featured rots met mos voor rente of groeien mos op een log als een decoratief accent . Moss ziet er prachtig groeit naast een vijver of een waterpartij in uw tuin . Om mos planten , neem een ​​klomp die je op een andere locatie hebben gevonden . Gebruik een plamuurmes om het gemak van het oppervlak en dan aanstampen beneden op de gewenste plek in uw tuin .
Opknoping Manden
Line een smeedijzeren plantenbak met veenmos voor een unieke look .

Lining een decoratieve smeedijzeren plantenbak met veenmos is zowel decoratief als functioneel . De natuurlijke uitstraling die het geeft je opknoping plantenbak is een mooi accent aan uw bloemen. Het mos behoudt moitsure wat gunstig is voor uw bloemen. Vul de bak met het mos en gebruik je vuist aan te stampen een depressie in het centrum om uw planten te houden . Voeg uw bodem en planten een interessante planter voltooien .
BinnenGebruik

Breng de natuur in huis door het kweken van mos op de buitenzijde van terra - cotta containers. Plaats een handvol live- mos in je blender met 2 kopjes water en 2 kopjes karnemelk . Na het mengen van deze elementen samen , gebruik een kwast om het mengsel op de pot te verspreiden. Houd de pot op een schaduwrijke plaats en spritz met water elke dag gedurende 2-3 weken . Het mos zal groeien en zal een nieuwe dimensie toe te voegen aan uw potplant .
Bloemsierkunst

Een traditionele bloemstuk kan worden een stap verder door de toevoeging van vellenmos aan de basis van de bloemen . Het geeft de regeling een weelderige natuurlijke uitstraling . U kunt ook smullen het blad mos rond de basis van potplanten door het invoegen van U- pennen door het mos en in de bodem. Het doet denken aan een plant die groeit in het wild . Vellenmos vastgelijmd aan een wijnstok krans biedt een stichting die een bosrijke uitstraling heeft of het kan worden vastgelijmd aan de randen van wilgenmanden . Het is een decoratief element dat maakt uw afspraken zien er natuurlijk en uniek.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002101186.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.