Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Snoeien Tijd voor Bougainvillea

De bougainvillea plant is eigenlijk een wijnstok die kunnen worden opgeleid om op te groeien hekjes en priëlen of geweven en opgeleid om te groeien als een bloeiende boom of struik . De veelzijdigheid van de plant betekent dat u kunt gebruiken in een verscheidenheid van landschapsarchitectuur en tuinieren toepassingen , maar zonder regelmatig snoeien en knijpen , zal de wijnstok gewoon lang groeien en nooit meer bloemen te produceren om zijn volle potentieel . Het juiste moment om deze plant te snoeien is afhankelijk van het type snoeien u wilt uitvoeren . Doel van Knijpen

De natuurlijke groeipatroon van een bougainvilleawijnstok , indien volledig aan zichzelf overgelaten , is in wezen groeien recht naar buiten als een wijnstok . Zonder aanmoediging, zal de plant nooit produceren takken en nieuwe stengels op zijn eigen. Het probleem hier is dat de heldere bloem bloeit van de plant alleen ontspruiten uit nieuwe groene groei . Daarom kan, zonder een teler nuttig onderhoud , de bougainvillea kan mogelijk niet meer dan een groene wijnstok die niet produceren bloemen geworden . De eenvoudigste manier om nieuwe groei te produceren is om terug te knijpen de oude groei van nieuwe , volle groei te stimuleren .
Wanneer Pinch

Knijp de rug van de stengels van de bougainvillea als zodra de lente hits en de temperaturen beginnen op te warmen in de richting van de zomer . De bougainvillea zal beginnen met een aantal nieuwe scheuten produceren . Neem uw ​​nagel of een scherpe schaar en verwijder de top 1 /2 inch van zachte , groene groei van de uiteinden van de stengels . Dit stimuleert de stengels om twee of drie sterke nieuwe scheuten , waaruit bloemen zullen bloeien in de zomer en vroege herfst produceren . U kunt deze knijpen oefening blijven al de hele zomer en bloeiseizoen om uw bougainville moedigen om echt te vertakken in een bloeiende boom of struik .
Snoeien voor Grootte
< p > Snoeien , die omvat het verwijderen van meer van de wijnstok en het algemeen vereist grotere en scherpere schaar , het best op het einde van de eerste bloei cyclus , wanneer de bloemen beginnen te verwelken en vervagen . Knip verwelkende bloemen net boven een van de knooppunten op de stengels of takken om de plant in de frisse nieuwe groei te produceren uit de snede terrein te stimuleren . Als je snoeien vroeg genoeg in het seizoen en uw zomer en herfst zijn warm en lang is, kunt u zelfs een tweede bloei cyclus in een enkel seizoen . Op dit moment kunt u ook snoeien van de wijnstok voor grootte of vorm als u het controleren dat ook.
Snoeien Away
Schade

Tijdens strenge winters met hoge windsnelheden en intense verkoudheid , kan de bougainvillea soms ervaren schade aan stammen en takken of aan de wijnstok zelf . Dit houdt in nood snoeien om de dode of beschadigde gebieden te verwijderen , en dit moet worden gedaan voordat het weer warm en schimmels of insecten kunnen verplaatsen naar de rottende omgeving. Snoei weg dode en beschadigde delen van de wijnstok in het vroege voorjaar , zodra de definitieve vorst van het jaar is verstreken . Dit voorkomt beschadiging van de wijnstok , terwijl het houden van het van het krijgen van besmet of besmet .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002101121.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.