Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Wijnstokken die zal groeien in Gravel

Vines behoren tot de zwaarste planten beschikbaar zijn , en velen van hen geworden invasieve wanneer ze groeien in rijke , vochtige grond . Geplant in ernstig bodem , niettemin, zullen ze gedijen zonder groeiende out of bounds . Geen wijnstok groeien in rechte grind, maar velen zullen groeien in een bodem die maximaal eenderde kiezelstenen . Voor de beste resultaten , hoewel, wijziging van de bodem met compost , mest of bovengrond voor het planten van de wijnstokken . Gebruik grind als mulch indien gewenst. Bougainvillea

Bougainvillea is een taaie struik die je kunt trainen als een wijnstok . Het produceert roze, wit of abrikoos bloemen die papierachtige bloemblaadjes en doornen hebben . De plant groeit 10 tot 12 meter lang en 8 meter wide.These planten zijn winterhard in warme klimaten alleen . Groeien ze als een jaarlijkse in de noordelijke regio's of overwinteren ze binnen . Plant bougainville in ernstig bodem in een warme , zonnige locatie . Water vaak direct na het planten . Eenmaal gevestigd , bougainvilles zijn zeer droogte - tolerant . Commerciële kwekers houden water om bloemen te stimuleren .
Morning Glory

Morning glory is een taaie jaarlijkse wijnstok die grote , ronde bloemen produceert in paars , blauw, roze of wit en groeit 20 meter in een seizoen . Zijn neef, de maan bloem , heeft dezelfde kenmerken , maar bloeit 's nachts . Geniet morning glory voor het planten ze naar de harde schil te verzachten . Plant ze buiten na de laatste verwachte vorst . Houd de ernstig grond vochtig tot de zaden ontkiemen . Volwassen planten zijn redelijk droogte tolerant .
Amerikaanse Bittersweet

Amerikaanse bitterzoet groeit ongeremd in een goed gedraineerde grond , met inbegrip van ernstige bodem , maar verdraagt ​​geen natte voeten . Plant zowel een mannelijke en vrouwelijke plant om de kleine rode en oranje bessen gewaardeerd in gedroogde arrangementen en kransen te produceren. Snoei bitterzoete terug ernstig in het voorjaar om de groei te beheersen en verwijder deze uit struiken en bomen . De vruchten zijn giftig voor mensen en huisdieren .
Wilde wingerd

Wingerd is een taaie , inheemse plant gevonden in arme , ernstig gronden of bossen instellingen . Het groeit 30 tot 50 meter lang en hecht aan oppervlakken op zelfklevende schijven . De plant heeft bladeren in clusters van vijf en wordt soms verward met poison ivy . Het produceert groene glanzende bladeren in de zomer , dat briljante rode of paarse draaien in de herfst. Vogels en wilde dieren te genieten van de vruchten . Plant Wilde wingerd in de volle zon of halfschaduw . Het is zeer droogte tolerant , eenmaal vastgesteld .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002101064.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.