Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe te Vervelend Vines Kill

Managing plaag planten in de woning landschap cultureel kan worden gedaan , mechanisch of met herbicide . De meeste wijngaarden reageren op trekken of herhaalde snijden, omdat de planten hebben geen tijd om energie te verzamelen . In een periode van weken , of soms zo lang als een jaar , zal de wijnstok het wortelstelsel uiteindelijk sterven. Deze lange - termijn strategie kan niet werken met planten die volledig hebben overgenomen of met planten die vele methoden van voortplanting , zoals kudzu of een ongecontroleerde wisteriawijnstok hebben . Een chemische herbicide is vaak de beste methode van het uitroeien van overlast vines.Things je nodig hebt
Schop
onkruidsnoeischaar
Maaier
Rake
Snoeischijven
Handschoenen
Glyfosaat
water
Spray fles en penseel
rugzaksproeier
Toon meer instructies
1

de wijnstok handmatig verwijderen . Sommige wijnstokken zijn makkelijk uit te graven , maar als een stuk wordt achtergelaten , zal het resprout . Veel wijngaarden hebben ook wortelstelsel verward of stengels die wortel om de paar voeten en nieuwe planten. Mechanische controle op deze manier is zeer sporadisch .

Ga Pagina 2 over het gebied met een onkruidsnoeischaar of maaier voor bloemen hebben zich tot zaad . Rakelen het puin en gooi het naar beworteling van vegetatief stukken voorkomen . In twee weken , terug te komen en te maaien of trimmen weer . Doe dit consequent in het groeiseizoen om de kracht van het wortelstelsel te minimaliseren. Jaarlijkse wijnstokken zijn makkelijker om zich te ontdoen van deze manier , maar vaste planten terug van de wortel , dus het kan nog een seizoen van maaien naar de wortels van energie sap nodig .
3

Gebruik een twee - deel methode om er zeker van u hebben gekregen ontdoen van de overlast wijnstok. Snijd de wijnstok om binnen 12 tot 16 centimeter van zijn basis . Gebruik handschoenen en draag lange mouwen en een lange broek in gevallen waarin de wijnstok of sap zijn giftig, zoals poison ivy . Vernietig de afgehakte wijnstok .
4

Breng onmiddellijk een mengsel van glyfosaat en water. Dit herbicide is niet-specifieke , dus zorg moet worden genomen om alleen de open wond van de plantenspuit . Gebruik een penseel als andere planten in de buurt, en verf de oplossing direct op de open wond .
5

Spray de bladeren van planten die niet in de buurt wenselijk planten. Bijvoorbeeld kan een gebied van wijnstokken die niets anders geplant heeft dit type bladtoepassing hebben . Gebruik een rugzaksproeier geladen met dezelfde glyfosaat oplossing . Opnieuw de herbicide in twee weken , en daarna als dat nodig is.
6

Solliciteer culturele controle in de vorm van roerende water of snoeien aan het licht te laten op kap wijnstokken . Keer de voorwaarden die de wijnstok vindt zo bewoonbaar . Dit is zelden makkelijk te doen , omdat dit een nadelig effect in de buurt planten , maar het kan werken in sommige situaties.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100887.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.