Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe maak je een Piece of Dipladenia Vine Root

De Dipladenia wijnstok , beter bekend als Mandevilla , is een houtachtige wijnstok die non-stop kleur te produceren in uw tuin tijdens het groeiseizoen . De beste methode om het uitdragen van deze wijnstok is door te snijden naaldhout delen van de nieuwe groei van de uiteinden . Naaldhout groei heeft een groen - tint kleur en is flexibel wanneer gebogen . Dipladenia produceert wortels snel , ongeveer twee tot drie weken na het starten van de propagatie process.Things je nodig hebt
Plant clipper Briefpapier handdoek
Plastic zakken
Voortplanting lade
voortplantingsmilieu
Rooting hormoon poeder
lange ambachtstokken
bindsluiting
Water mister Goedkope 4 - inch potten
Potgrond
Toon meer instructies
1

clip 6 - tot 8 -inch - lange zachthout stekken uit de Dipladenia wijnstok van de late lente tot de vroege zomer . Wikkel alle stekken in een vochtige papieren handdoek en plaats in een plastic zak onmiddellijk na het uitsnijden . Kopen van 2

Was een vermeerdering bak met water en zeep en spoel goed om alle resten te verwijderen . Veeg het droog dienblad met een papieren handdoek .

Vul 3 een vermeerdering dienblad met voortplantingsmilieu . Meng het medium met water tot het de consistentie van een vochtige spons vormt . Gebruik je handen om de bodem grondig werken .
4

Verwijder de stekken uit de plastic zak en clip uit bladeren van de onderste helft . Dompel het ondereinde van de snij in beworteling hormoon poeder onmiddellijk stick in het voortplantingsmilieu tot een diepte van ongeveer 3 cm . Ruimte de Dipladenia stekjes zodat de bladeren niet raken in de lade .
5

Poke lange ambachtstokken gelijkmatig over de propagatie lade om het plastic af te houden het snijden. Schuif de lade in een doorzichtige plastic zak en bind afgesloten met een rubberen band of bindsluiting . Zet de schaal in een gebied met indirect licht en een temperatuur van 68-70 graden Fahrenheit .
6

de plastic zak open tot twee keer per dag om de lucht te verversen rond de stekken en controleer het vochtgehalte niveau . Mist het medium met water om het de consistentie van een vochtige spons te houden .

Trek aan de stekjes ongeveer twee weken
7 na steken in het medium om te zien of er weerstand van de groei van de wortels . Verplaats de bodem rond de basis van de snij de wortel lengte controleren .
8

Transplant de Dipladenia stekken in 4 - inch potten zodra de wortels zijn meer dan 1 cm lang . Gebruik een goed drainerende potgrond en bevochtigen met water voordat het transplanteren van de stekken . Groeien de stekken binnen om de planten te versterken voordat het transplanteren van hen buiten de volgende lente .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100886.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.