Huis Tuin

Huis Tuin

Wat doet Fuyu Persimmon Behoefte in de Bodem

? Fuyu persimmon is een niet - adstringerende diverse oosterse kaki . De vruchten zijn rood plein gevormd en kan worden gegeten terwijl het groen . Oosterse kaki zijn afkomstig uit China en zijn in de teelt voor meerdere eeuwen in hun natuurlijke habitat . Meer dan 2.000 verschillende soorten oosterse kaki geteeld , waaronder Fuyu . Fuyu kaki moet optimale bodemgesteldheid voor een gezonde groei . Wijzigingen

Oriental kaki graag fuyu goed aanpassen aan een verscheidenheid van bodemtypen , maar de groei is het beste in een goed gedraineerde bodem die rijk is aan leem inhoud. De pH- voorkeur ergens tussen 6,0-6,5 . In bodems met een lage pH of zure bodems , voeg kalk om de pH te verhogen en verlagen de zuurgraad . Fix pH van de bodem als de beschikbaarheid van vele voedingsstoffen vermindert wanneer planten worden gekweekt in zure grond .
Fertilizer

Fuyu kaki reageren goed op de toepassing van meststoffen in de bodem , vooral wanneer de bomen zijn in de piek vruchtdragende leeftijd . De North Carolina State University Extension beveelt 1 oz . van de werkelijke stikstof per jaar voor elk jaar van de boom leeftijd. Vermijd overmatig gebruik van stikstof als deze kan vroege fruit daling veroorzaken . Voer een bodem test om exacte eisen voor fosfor en kalium in de bodem te bepalen. De late winter of het vroege voorjaar is de aanbevolen tijd om de boom te bevruchten.
Water

Houd de grond van Fuyu kaki vochtig met reguliere aanvragen van water voor het beste groei . De boom is slechts matig tegen droogte en produceert groter formaat , betere kwaliteit fruit met voldoende water in de bodem . Droge grond veroorzaakt fruit en bladeren laten vallen . Aanbevolen irrigatie is 36-48 centimeter water jaarlijks met zwaardere water in de zomer en het voorjaar en minder water in de herfst en winter .
Muls

mulch In de bodem na het planten fuyu kaki als dit helpt om bodemvocht te behouden en reguleert bodemtemperatuur . Mulchen helpt ook om onkruid in toom te houden . Organische mulch helpen om de bodemstructuur te verbeteren als ze langzaam ontleden . Zachte mulch zoals stro of bladeren bieden een kussen voor rijp fruit als het valt. Aanbevolen mulch materialen omvatten gemaaid gras , zaagsel , hooi en stro .

Vorherige Seite
Klimmen Vines in Zone 8A

Vining planten zijn een favoriet van huiseigenaren die op zoek zijn naar een verticaal steunpunt te voegen aan hun landschap . Wijnstokken zijn er in drie soorten : het kronkelen , rank of vastklampen . Kronkelen en rank wijnstokken moeten een soort van steun . Verschillende sier wijnstokken gedijen in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 8a , die veel van de Zuid- en Zu

Meer dan ooit