Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe maak je een aardappel Vine Bemesten

De aardappel wijnstok ( Solanum laxum ) is groenblijvend en groeit tot 30 meter in lengte. Hoewel het is geclassificeerd als winterhard tot zone 8a door 10b op het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone kaart , wordt het beschouwd als winterhard tot 10 graden Fahrenheit . Aardappel wijnstok bloeit in wit of licht blauwe bloemen het hele jaar door in de warmere regio's van haar winterhardheid zones . Eenmaal gevestigd de aardappel wijnstok is moeilijk te doden , gedijt in vochtige tot droge grond en zon of schaduw . Hoewel het niet veel kunstmest nodig , een toepassing in de late winter of het voorjaar helpt stimuleren de bloeiende period.Things je nodig hebt
Rake
Vuilniszakhouder
16-20-0 kunstmest
mulch ( optioneel )
Toon Meer instructies
1

rakeback elke mulch en puin op de grond onder de aardappel wijnstok. Tas alles en haal hem uit de tuin . Kopen van 2

Strooi 16-20-0 meststof op de bodem , 6 centimeter van de onderkant van de wijnstok , in een cirkel er omheen . Gebruik de op het etiket voor de grootte van de aardappel wijnstok bedrag . Voer een hark over de grond om de mest te mengen in de bovenste centimeter van de bodem .
3

Water de aardappel wijnstok tot een diepte van 10 centimeter . Dit helpt genieten van de meststof aan de plant wortelzone .
4

Breng een verse laag mulch , indien gewenst , het houden van het ten minste 3 cm van de onderkant van de aardappel wijnstok .
< Br Aanmelden>

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100730.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.