Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe te verplanten Crown Wikke

Energetische bodembedekkers kan snel dekken aanplantgebieden rente en erosiebestrijding bieden . Als u een droge , rotsachtige en steile helling die u wenst te dekken , kan een kroon wikke plant bedekken ongeveer 6 meter van de grond ruimte in slechts twee tot drie jaar, volgens de Universiteit van Minnesota Extension . Transplantatie kroon wikke uit gebieden waar je het niet wilt groeien naar de plaats waar u het wilt groeien en de planten moeten quickly.Things je nodig hebt
Tuin spade
Schop
Tarp
acclimatiseren Toon meer instructies
1

Bereid de nieuwe aanplant gebied voordat je graven alle planten . Gebruik tuinspade de aarde licht tot een diepte van ongeveer 4 cm cultiveren . Gaten graven voor de kroon wikke 2 meter uit elkaar . Volgens de Virginia Cooperative Extension , zal het planten kroon wikke op deze afstand volledige bodembedekker bieden binnen ongeveer twee jaar. Als u wenst sneller dekking , de ruimte van de gaten 1 voet uit elkaar . Kopen van 2

Leg het zeil op de grond in de buurt van het gebied waar de kroon wikke momenteel groeit aan de planten vast te houden als je ze graven uit de grond .

Graaf 3 van de planten uit de huidige groeiende gebied met behulp van de shovel . De wortels zijn ondiep - in de bovenste 4 cm van de bodem . Je mag wortel lopers verbreken als je graven de kroon wikke , maar de energieke wortelstelsel zal herstellen en blijven groeien na het uitplanten . Breng de planten aan het zeil .
4

Aanplant de planten direct in de voorbereide locatie. Plaats elke plant in de gaten je gegraven , ter vervanging van grond rond de wortels en verstevigende voorzichtig met je handen .
5

Water de getransplanteerde kroon wikke onmiddellijk . Houd de grond gelijkmatig vochtig voor ongeveer twee weken na het uitplanten om ervoor te zorgen dat de planten wennen aan de nieuwe locatie groeiende succes .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100714.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.