Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe to Kill Trompet Creepers

klimplant van de trompet ( Campsis radicans ) verheldert bosjes , hekjes en veranda ondersteunt met massa's geurende , rood-oranje , - kolibrie verleidelijke bloeit tegen weelderige , diepgroene blad. De wijnstok is groenblijvend met zomer - naar - bloemen vallen in een mild klimaat . Waar de winters zijn koud , het is een voorjaar bloeier met bladeren die verdiepen tot roodachtig paars , alvorens ze in de herfst. De 25 - tot 40 - voet lengte en 5 - tot 10 - voet spread , maar zorg trompetklimplant niet geschikt voor kleine tuinen . De wijnstok wordt invasieve als ongecontroleerd . Weten hoe je trompetklimplant doden biedt een oplossing voor tuinders die zijn aanwezigheid in hun landscapes.Things je nodig hebt
Handschoenen
shirt met lange mouwen en broek
Snoeischaar
plastic vuilniszakken
Snoeien zaag of tak takkenschaar
Veiligheidsbril
Gezichtsmasker
Lidded of een plastic knijpfles
- Glyfosaat gebaseerde herbicide oplossing , 8 - tot 10 - procent
penseel of spons
Spade
Tiller
Plastic platen
Onkruidbestrijdingsmiddel spuit
Toon meer instructies
1

Verwijder uw trompetklimplant in het vroege voorjaar of het late najaar , wanneer vochtige bodems verlichten van de taak van de wortel verwijderd , maar terwijl de plant wordt nog steeds actief aan de groei . Draag handschoenen en beschermende kleding . Blootstelling aan trompetklimplant kan contact dermatitis veroorzaken . Kopen van 2

Snoei de groeiende stengels in hanteerbare delen met de snoeischaar . Plaats de gesnoeid onderdelen in plastic vuilniszakken .

Putting 3 op een gezichtsmasker en een veiligheidsbril voorkomt glyfosaat dampen van het bereiken van uw longen of ogen . Voeg de herbicide een hardplastic of een plastic knijpfles . Zet het met de kwast of spons op een plastic vuilniszak voor bescherming morsen . Hebben het klaar voor direct gebruik na het snijden van de belangrijkste stam .
4

Gebruik de snoeizaag of tak takkenschaar aan hoofdtak de trompetklimplant af te snijden in de buurt van de bodem lijn .
5

Bevochtig de kwast of een spons met herbicide uit de deksel container. Coat snijvlak de kofferbak 's . Als alternatief , knijp herbicide uit de plastic fles op het snijvlak . Het uitstellen van deze stap aanzienlijk vermindert de effectiviteit van het glyfosaat .
6

Onderzoek uw tuin voor trompetklimplant scheuten . De wijnstok spruiten van wortel , zaden of waar het raakt de bodem. Zijn wortels verspreid enkele voeten in elke richting. Verwijder kiemen planten met de spade . Gebruik de helmstok te breken zoveel resterende wortels mogelijk .

Gooi de plastic zakken van gesnoeide trompetklimplant materiaal waar de inhoud niet iedereen zal blootstellen aan dermatitis 7 .
8

Gebruik de sproeier in de late zomer of vroege herfst aan glyfosaat van toepassing op nieuwe trompetklimplant groei wanneer de bladeren volledig geopend. De bladeren moeten glanzend na toepassing, maar niet druipen . Bescherm omliggende gras en wenselijk planten uit overspray met plastic zeilen . Herhaal spuiten nodig . Compleet trompetklimplant uitroeiing kan een jaar of langer duren .

Hoe to Kill a Geel Jasmine

Gele Jessamine ( Gelsemium sempervirens ) wordt ten onrechte genoemd gele jasmijn of Carolina jasmijn , maar het is niet een lid van de Jasminum familie . Dit ongebreideld groeiende , geurige bloeiende wijnstok is mooi , maar dodelijk. Het kan een gevaar voor vee en kleine kinderen zijn gedood door verwarren het voor kamperfoelie en het drinken van de nectar uit een bloem. Want het is tolerant ten

Meer dan ooit