Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe te Dwarf Jasmine groeien als bodembedekker

Dwerg jasmijn ( Trachelospermum asiaticum ) heeft geen grote planten plagen of ziekten , waardoor het een lage onderhoudskosten en aantrekkelijke bodembedekker voor tuinders in United States Department of Agriculture Winterhardheid Zones 7B tot 10 Het duurt ongeveer . twee jaar voor dwerg jasmijn om zich te vestigen als bodembedekker , en planten in de schaduw meer tijd nodig hebben . Dit jasmijn draagt ​​zoete gele bloemen , af en toe , en heeft glimmend donkergroen leaves.Things je nodig hebt
Schop
water oplosbare slow-release meststof
Tuin clippers
Toon meer instructies

1

Draai de bodem in voorbereiding voor het planten . Verwijder stenen , onkruid , stokken en ander vuil dat kan krijgen in de manier van jasmijn plantenwortels . Kopen van 2

Graaf een gat voor elke plant , regelafstand de gaten 24 tot 36 centimeter van elkaar in alle richtingen . Maak de gaten twee keer zo breed en diep als je dwerg jasmijn begint.

Verwijder 3 een plant uit de verpakking , en masseer de kluit om het uit elkaar te breken. Plaats de plant in de bereide greep dus de wortels verspreid tegen de grond . Houd de plant verticaal rechtop , duw grond rond de wortels aan de jasmijn planten . Plant al uw jasmijn begint als dit.
4

Water de grond na het planten tot het verzadigd raakt . Daarna water de jasmijn , totdat de bodem verzadigd raakt wanneer het droog aanvoelt .
5

Bemesten het gebied met een vertraagde afgifte , in water oplosbare meststof om de groei te bevorderen . Meng de juiste dosis meststoffen met water , na het pakket aanbevelingen op basis van de grootte van uw beplanting bed . Giet de meststof meer dan planten in de buurt van de wortels .
6

Trim dwerg jasmijn als je wilt om het netjes te houden , maar dit vertraagt ​​de snelheid van vestiging .
< Br >

From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100579.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.