Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Mini Watermeloenen op een Omheining

Mini watermeloenen zijn klein , £ 6 . of minder , en zaadloze . Voor veel bloeiende planten ter vruchten dat hun zaden te beschermen . Pitloze watermeloenen , maar doe geen moeite in het maken van zaden , zodat hun vlees is vaak zoeter dan gezaaide rassen . Zaadloze betekent ook dat de bloemen op een pitloze wijnstok zijn steriel en produceren geen pollen . Om vruchten te krijgen van de wijnstok moet je een full-sized , zonder zaadjes variëteit nabijgelegen planten . Elk type van watermeloen , klein of groot , kunnen worden gekweekt op een hek als ze de juiste ondersteuning . Verticaal tuinieren bespaart ruimte en fruit geteeld van de grond is minder gevoelig voor plagen en disease.Things je nodig hebt
Panty
Twine en Zwarte plastic mulch
Metaal of kunststof palen
Toon meer instructies
1

Leg zwart plastic mulch over uw beplanting bed ten minste twee weken vóór het planten . Trek deze strak over het bed en zet hem vast met metalen of kunststof palen . Zwart plastic mulch helpt besparen vocht , controle onkruid en verwarmt de bodem. Watermeloen is een teder gewas en de opwarming van de aarde kan helpen de productie verhogen . Kopen van 2

Plant je watermeloen na alle gevaar van vorst voorbij is . Knip een gleuf in de zwarte plastic minstens 6 centimeter uit de buurt van het hek een goede luchtcirculatie te waarborgen. Gebrek aan luchtstroom verhoogt het risico van schimmelinfecties . Plantenzaden 1 centimeter diep en 3 meter uit elkaar . Zaailingen moeten ook 3 meter uit elkaar worden geplant . Irrigeren grondig na het planten , maar laat stilstaand water ophopen rond de plant .
3

Tie ontwikkelen van wijnstokken aan het hek met streng. Blijf de wijnstokken opwaartse trainen , verankeren ze aan het hek met touw als ze groeien .
4

Ondersteun uw meloenen met een slinger gemaakt van oude panty als ze groter zijn dan 2 of 3 £ krijgen . Knip een been van de slang en bind een zijde van het aan het hek , naast de meloen . Rek de slang onder de meloen en bind het aan het hek aan de andere kant . Laat een beetje geven in de slang , omdat je wilt dat het rekken met de meloen als het groeit .
5

Voorzie uw watermeloen met 1 centimeter water per week . Irrigatie is belangrijkst tijd vrucht begint te ontwikkelen totdat deze ongeveer de helft van de ware grootte . Als het halve grootte bereikt, teruggebracht tot 1/2 inch water per week . Te veel water kan saai , holle vrucht veroorzaken .
6

Oogst je mini meloenen bij de krullende ranken in de buurt van de stengel zijn bruin en droog en kun je de huid met uw duimnagel niet doorboren .

Wat voor soort Vines Grow Best Inside

? Vines gegroeid binnen versieren deuren , muren en latwerk net zoals ze buitenshuis doen . Echter, ze hebben speciale zorg nodig . Snoei snelgroeiende wijnstokken in het voorjaar nadat ze bloeien en dan weer in de herfst. Monitor bodemvocht en vermijd overbewatering . Bemesten wijnstokken tijdens de lente en zomer, wanneer ze actief groeien . De wortels hebben veel ruimte . Verpotten in het voorj

Meer dan ooit