Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Shade Groundcover die kunnen worden Gemaaid

Er zijn een verscheidenheid van droogte - tolerant bodembedekkers die gedijen in schaduwrijke omstandigheden . Maak belangstelling door het selecteren van rassen met bont blad of degenen die bloemen te produceren . Selecteer de verscheidenheid van bodembedekkers u van plan om te groeien op basis van het type schaduw zij de voorkeur geven . Gebieden met dichte schaduw zijn als bos tuinen . Intermitterende schaduw : de zon gefilterd door een groot object , zoals een boom. Lichte schaduw : het gebied krijgt de volle zon voor een deel van de dag . Voordelen van bodembedekkers

Ground covers zijn een milieuvriendelijk alternatief voor gras omdat ze niet de grote hoeveelheden water of kunstmest dat een typische gazon vergt om weelderig te blijven , noch hebben zij moeten regelmatig maaien . Af en toe een maaien houdt de planten compact en is de makkelijkste manier om deadhead , of afgesneden , de uitgebloeide bloemen . Bodembedekkers helpen bij de instandhouding van vocht en erosie te voorkomen . Er zijn rassen die goed gedijen in een breed scala van schaduwrijke groeiomstandigheden , met inbegrip van gebieden waar gras en andere planten te weigeren om te gedijen .
Zorg voor bodembedekkers

Water bodembedekker planten minstens een keer per week totdat zij zijn gevestigd . Na dat veel bodembedekkers gedijen op natuurlijke regenval alleen of af en toe een water in tijden van extreme droogte . De hoeveelheid water die zij ontvangen speelt een rij in hoe snel ze groeien en hoe vaak deze schaduw bodembedekkers nodig gemaaid . In gebieden waar sprake is van extreme droogte , is een druppelsysteem zoals een soaker slang aanbevolen, maar stellen uw maaimessenknop hoog genoeg als je maaien dat je de slang niet per ongeluk snijden.
< br > Maaien Tips en Trucs

Maaien bodembedekkers in schaduwrijke gebieden voorkomt dat ze steeds te dik en verstikking elkaar uit . De beste twee keer te maaien is vlak voor de groei begint in het voorjaar en direct na ze klaar bloei. Maaien bodembedekkers in de late winter of het vroege voorjaar verwijdert de oude groei van het vorig jaar . Het stimuleert ook de planten om nieuwe groei te produceren . Maaien na de planten af te bloeien voorkomt dat de bloemen uit te laten vallen zaden en moedigt bodembedekkers dat herhalen bloeiers om bloem een ​​tweede keer zijn .
Aanbevolen bodembedekkers

Sommige bodembedekkers reageren op maaien beter dan anderen , net als sommige tolereren schaduw beter dan anderen . Bodembedekkers die goed presteren in de schaduw onder Ajuga of tapijt bugel ( Ajuga reptans ) , goutweed ( Aegopodium podagraria ) , maagdenpalm ( Vinca minor ) en Pachysandra ( Pachysandra ) , winter klimplant ( Euonymus fortuin ) , Verbonden jasmijn ( Trachelospermum jasminoides ) en Engels klimop ( Hedera helix ) , groot blad maagdenpalm ( Vinca major ) . Sommige van deze planten zijn invasief . Een alternatieve optie is om erachter te komen wat bodembedekkers zijn inheems in uw buurt en planten die plaats .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100454.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.