Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe de zorg voor Angel Ivy

Angel klimop ( Muehlenbeckia complexa ) is ook bekend als draad wijnstok of maidenhair wijnstok. De dunne wijnstok bloeit USDA zone 8 , maar het is niet de harde vorst en koude winters in andere klimaten tolereren . Lichte vorst kan doden terug de wijnstok maar al snel regrows van haar wortels . De wijnstok wraps strak om hekjes en schermen als het klimt naar een hoogte van 16 meter of meer , of u kunt ze groeien als een kruipende bodembedekker . Het verdraagt ​​de meeste grondsoorten en maakt een geschikte klimmer of bodembedekker voor schaduwrijke gebieden van de landscape.Things je nodig hebt
Peat
Fertilizer
Snoeischaar
Toon meer instructies < br >
1

Haak een 1 -inch veenlaag in de top zes centimeter van de planten plaats . Het veen verbetert afwatering maar planten in gebieden die gevoelig zijn drassige omstandigheden te vermijden .

Plant 2 de engel klimop acht tot 10 centimeter van elkaar in alle richtingen , waarin de planten op dezelfde diepte ze groeiden op in hun kwekerij potten . Plant de engel klimop in een enkele rij langs een hekwerk of schutting als u liever het groeien als een rechtopstaande wijnstok .
3

Water de engel wijnstokken eens per zeven tot 10 dagen , of wanneer de top drie centimeter van de bodem is bijna droog aanvoelt . Irrigeren tot de top zes centimeter van de bodem vochtig aanvoelt .
4

Bemesten de wijnstok jaarlijks in de lente met een slow-release , 10-10-10 of 20-20-20 blend meststof. Solliciteer 1-2 kopjes van kunstmest per 100 vierkante meter aan bed . De planten water onmiddellijk na de bevruchting .
5

Trim uit dode wijnstokken als nodig is om de planten aantrekkelijk te houden . Bezuinigen overwoekerd wijnstokken met maximaal de helft van hun lengte met snoeischaar , waardoor de bezuinigingen in de buurt van een blad , om ze op de gewenste grootte.

Hoe om te groeien Mini Watermeloenen op een Omheining

Mini watermeloenen zijn klein , £ 6 . of minder , en zaadloze . Voor veel bloeiende planten ter vruchten dat hun zaden te beschermen . Pitloze watermeloenen , maar doe geen moeite in het maken van zaden , zodat hun vlees is vaak zoeter dan gezaaide rassen . Zaadloze betekent ook dat de bloemen op een pitloze wijnstok zijn steriel en produceren geen pollen . Om vruchten te krijgen van de wijnstok m

Meer dan ooit