Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Een Wijnstok Met Bladeren Zoals Elephant Ears

. De olifant oor klimplant ( Argyreia nervosa ) produceert grote , hartvormige bladeren en bloeit in warmere streken , zoals het Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zone 11 tot en met 13 Deze wijnstok lijkt op de olifant oor plant, maar eigenlijk is onderdeel van de morning glory familie en produceert grote morning glory - achtige bloemen hele zomer . Terwijl de bloemen zijn aantrekkelijk , zijn olifant met klimop meestal gekweekt voor hun opvallende bladeren . Ondersteunende kronkelen Vines

Elephant oor klimop vastklampen aan ondersteuning door kronkelen en kan groeien tot 30 meter hoog . De wijnstokken worden vaak geteeld als een tuin sier, vanwege de fluweelachtige , zilverachtige glans van de bladeren en de grootte : bladeren kunnen tot over groeien tot een voet . Kronkelen wijnstokken hebben steun nodig , die alles van de wijnstok kan zijn stam wikkel rond kan zijn. Grow olifant oor klimop op hekjes , hekken en priëlen , maar niet hen in staat stellen om te groeien op bomen en struiken , zoals de wijnstokken te kunnen smoren .
Krijgen Continu Blooms
< p > Elephant oor klimop gedijen in gewone tuingrond op een zonnige tot gedeeltelijk schaduwrijke plaats . Wijnstokken vereisen een afstand van 24 tot 36 centimeter , en regelmatig water nodig heeft. Met de juiste zorg , olifant klimplanten produceren bloeit herhaaldelijk tijdens de zomer. Bloom kleuren zijn donker , lichtroze en mauve . Vines produceert ook 3/4-inch ronde witte bessen die vogels aan te trekken ; vogels verspreiden zaden .
uitdragen van de Wijnstok

Elephant oor met klimop worden vermeerderd door zaad of splitsing stekken . Laat zaaddozen te drogen op planten voor het verzamelen en week ze in lauw water gedurende 24 uur alvorens te zaaien buiten. Zaaien na de laatste vorst datum voor uw regio . Zaden ontkiemen in 2-4 weken . Neem hardhout in het voorjaar of de zomer van groei vorige seizoen . Planten stekken in een openlucht geul en hen in staat stellen om te groeien tot ze klaar zijn in de herfst of het volgende voorjaar voor het transplanteren van hen.
Nemen van voorzorgsmaatregelen

In sommige tropische gebieden , de olifant oor met klimop worden invasief beschouwd en de zaden zijn giftig bij inname . Als wijnstokken worden invasief en kan niet binnen hun grenzen worden gehouden , graven planten , zorg ervoor dat alle van de plantenwortels te krijgen ook . Alle plantaardige fragmenten moeten worden verwijderd , vernietigd of op de juiste wijze om te voorkomen scheuten groeien .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002100444.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.