Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Bodembedekkers & Vines >> Content

Hoe de zorg voor een Tiny Tears Plant

Ook bekend als baby tranen , kleine tranen ( Soleirolia soleirolii ) is een weelderige , - mat vormende bodembedekker die volwassen hoogte van slechts 2 tot 4 centimeter bereikt , maar verspreidt zich zo veel als 3 tot 5 meter. Deze ziekte-resistente , bijna onderhoudsvrij fabriek creëert een levendige groene mat met kleine witte of roze stervormige bloemen die in de zomer verschijnen . Tranen baby is vooral aantrekkelijk geplant in het gefilterde licht onder struiken of hoge bomen , omdat de plant niet helder , direct licht verdragen . Tiny tranen is geschikt voor het planten in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 9 tot 11 . De plant is ook geschikt voor de teelt binnenshuis . Wat je nodig hebt
12-12-12 korrelvormige meststoffen
Tuinslang
Sproeistuk
Spade
Drainage schotel
Toon meer instructies
Buitenshuis

1

Water kindje vrij tranen tijdens de zomer als de plant gedijt in vochtige grond . Verlaag water tijdens de winter , die net genoeg om de bodem licht vochtig te houden het kopen van 2

Feed kindje tranen in de lente of laat in de herfst , met behulp van een granulair 12-12-12 - . Meststof. Breng de kunstmest met een snelheid van 1 1/2 tot 2 pond per 100 vierkante meter van planten gebied . Strooi de meststof gelijkmatig over de planten , en spuit de planten grondig met water om de meststoffen uit de bladeren en in de bodem te verwijderen.
3

Plant kleine scheuren in een container en breng het binnen voor de eerste vorst in de herfst als u woont in USDA zone 8 of lager als de plant verdraagt ​​geen vorst . In USDA zone 9 , wordt klein tranen vaak gesmoord door vorst , maar de plant rebounds in het voorjaar .
4

Propageren minuscule tranen door deling . Verwijderen van een deel van de plant van de belangrijkste plant met behulp van een scherpe spade . Zorg ervoor dat de sectie heeft 3-5 scheuten en verschillende gezonde wortels. Plant de sectie in een vochtige , goed gedraineerde plek met volledige of gedeeltelijke schaduw .
Binnenshuis
5

Plaats minuscule tranen bij matig tot fel licht , maar vermijd intense , direct licht .
6

Plaats de plant in een ruimte met een temperatuur van ongeveer 75 graden Celsius overdag en 10 graden 's nachts koeler .
7

Water de plant wanneer het oppervlak van de bodem enigszins droog aanvoelt . Sta niet toe dat de bodem volledig droog worden , als kleine tranen vereist vochtige grond . Water diep tot water druppelt via de afvoer gat , en laat de plant afvoer grondig voordat u hem terug in haar stroomgebied schotel.
8

Bemesten kleine tranen eenmaal per maand tijdens de lente en de zomer met een gewone meststof voor indoor planten . Meng de meststof op een kwart van de aanbevolen snelheid , omdat een volledige sterkte meststof de plant kan verschroeien . Onthouden meststof in de winter.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/groundcovers-vines/1002021036.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.