Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe aardappelen groeien in een Planter op uw terras of Yard

Elke aardappel je groeien is een minder je moet kopen . Het is verrassend eenvoudig tot 5 kilo of meer te groeien in een container. Met deze methode u ook recycling . Geen meststoffen nodig omdat de organische materialen in de bak breekt de planten te voeden . Als je klaar bent heb je een prachtig rijke potgrond en veel potatoes.Things Je
Grote plantenbak of pot
Grassnippers of hooi
Papiersnippers
1 zak potgrond
1 zak van oude os mest ( optioneel ) op Pootaardappelen of aardappelen met de ogen
Kleine container of rood wiggler regenwormen ( optioneel )
Toon meer instructies
1

Bepaal de locatie voor uw plantenbakken . Als planters zullen worden op een verhoogd terras of patio wilt u misschien een aantal lokale regenwormen te verkrijgen om te krijgen en houden het composteringsproces gaan . Kopen van 2

Stel uw plantenbak op elk moment tijdens het jaar . De aardappelen zullen beginnen groeien lang voordat de planten steken hun groene toppen ons van de bodem. De werkelijke echte teelt zal niet gebeuren totdat de bodem opwarmt in het voorjaar . Omdat we gebruik maken van organische verbindingen die zal breken in heerlijk rijke grond je zal het niveau in uw plantenbak afname opmerken , voeg gewoon meer lagen , zelfs als de planten kiemen en groeien.
3

Leg een laag van krant of een deel van een voeding zak in de pot om de drainage gaten te dekken. Zo blijft het vocht in het begin en nodigen de regenwormen die zijn een essentieel onderdeel van het composteringsproces dat zal er in de planter om uw aardappelen te voeden .

Plaats 4 een laag gras of hooi in de bodem van de bak pureer het in goede aarde .
5

Voeg een laagje potgrond of oude os mest of oude konijn of paardenmest over de laag stro . Als het droog is , kunt u de slang gebruiken om het te temperen een beetje met water .
6

Voeg een laag van papiersnippers producten. Zogenaamde " slicks " zijn de glanzend papier inserts die komen met de junk papieren in de e-mail ; ze ontleden langzamer dan krant of kantoorpapier , maar het papier zal doen .

Plaats
7 een laag vuil over je papiersnippers . Voeg uw pootaardappelen om deze laag en bedek met meer vuil . Pootaardappelen zijn elke aardappel die in staat is groeiende spruiten of " ogen . " U kunt uw pootgoed gesneden in secties die elk ten minste een oog of plant ze geheel. Als u zich snijdt uw aardappelen laat ze drogen een beetje voordat ze in de plantenbak .
8

Afwisselende lagen totdat de plantenbak gevuld is tot op 2 centimeter van de bovenrand . Water grondig . Als u het toevoegen van regenwormen kunt u dit doen op dit moment. Als de planter is op de begane regenwormen zal de prachtige organische goodies je links in er voor hen te eten te vinden . Ze eten rottend plantaardig materiaal , zodat ze gewoon kwaad uw pootaardappelen .
9

Laat de planter uitdrogen iets tussen drenken. Een gemakkelijke manier om te testen is om te zien als de bodem vochtig is 1-2 centimeter naar beneden ; indien daartoe geen water .
10

Zodra de planten zijn gestorven terug naar bruin gedroogde stengels in de herfst , gewoon dumpen de inhoud pot en schep je aardappelen .


Hoe om te groeien Biologische wortelen , komkommers en selderij

Groente tuinen bloeien in de lente , zomer en herfst met bloeiende en oogst voor een zorgvuldige tuinders . Biologische moestuinen te nemen gezonde groei en oogst tot een nieuw niveau met alle - natuurlijke grond , mest , mulch en ongediertebestrijding. Biologisch tuinieren is gericht op plantaardige en dierlijke materiaal , bodembedekkers , groencompost en mulch , coöperatieve groeiende en natuur

Meer dan ooit