Huis Tuin

Huis Tuin

Natural Skin Care producten die je maakt thuis

Mensen hebben gezonde huid en schoonheid nagestreefd voor eeuwen , lang voor de beauty-industrie . Zonder rekken vol met huidverzorgingsproducten , ze gebruikt wat beschikbaar was : fruit, groenten en andere natuurlijke ingrediënten . Tegenwoordig zijn veel van de meest recente wetenschappelijke huidverzorgingsproducten bevatten natuurlijke extracten en ingrediënten in een zoektocht naar de celschade veroorzaakt door de zon en andere omgevingsfactoren stoppen . Belangrijke antioxidanten zoals vitamine A , C en E en polyfenolen leiden die strijd - die allemaal kunnen worden gevonden in ingrediënten die je thuis hebt . Cleanser

Veel mensen gebruiken de Oil Cleansing Method of OCM , om hun huid schoon te maken, gebaseerd op de vooronderstelling dat soort zoekt soort . Veel premium huidverzorging lijnen zoals Shu Uemura , Dermalogica en DHC bevatten een olie cleanser als onderdeel van hun regime . Een van de beste recepten bevat een mengsel van extra vergine olijfolie of andere niet - porie-verstoppingen olie, zoals druivenpit of zoete amandelolie en ricinusolie . Castor olie kan de huid uitdrogen als je te veel gebruikt , dus je kunt gewoon de verhouding van ricinusolie passen aan olijfolie om uw huid passen . De standaard mengsel is 50/50 .
Toner

Apple cider azijn en groene thee zitten vol antioxidanten en hebben antiseptische eigenschappen . Dit maakt ze ideaal toners voor acne-gevoelige en ontstoken huid . De azijn werkt als een samentrekkend en doodt bacteriën , terwijl de groene thee verzacht en helpt herstellen schade door ontsteking. Meng deze ingrediënten samen met wat honing en essentiële olie van lavendel , en verdunnen met water om je eigen all-natuurlijke toner creëren.
Masker

Cosmetische bedrijven voeg avocado-olie en extract te veel huid producten als anti-oxidanten en te verzegelen in vocht. U kunt een rustgevende hydraterende masker maken door rijpe avocado op zijn eigen of het toevoegen van een paar ingrediënten zoals amandelolie of appel cider azijn , eiwitten en olijfolie . Eenvoudig toe te passen en laat het masker te zitten voor 20 minuten of zo voor zachte huid overal op het lichaam .
Moisturizer

Een van de beste moisturizers de natuur zit op uw keuken plank : olijfolie . Extra vergine olijfolie bevat een schat aan antioxidanten , waaronder polyfenolen en vitamine A en C. De vochtinbrengende kwaliteiten laatste voor een lange tijd , maar je moet slechts een kleine hoeveelheid toe te passen , omdat te veel vet kan zijn . Het beste is om olijfolie te gebruiken op een vochtig gezicht te verzegelen in vocht en te helpen bij het verspreiden. Olijfolie heeft geen poriën verstoppen , dus het is geweldig voor elke huid die een beetje extra vocht kan gebruiken . Gemengd met wat zout of suiker tot een pasta , olijfolie is een geweldige scrub uitvalsbasis voor het lichaam of met de hand afschilfering.

Kan ik Transplantatie Mijn Gardenia Anytime

? Gardenia is een groenblijvende struik afkomstig uit China met bloemen die behoren tot de meest geurige in de wereld . De plant is in haar oorspronkelijke verspreidingsgebied gekweekt voor meer dan 1000 jaar en in de Verenigde Staten werd geïntroduceerd in de koloniale periode . Gardenia groeien goed in de grond en als kuipplanten . De struiken aanpassen aan hun nieuwe site beter wanneer ze worde

Meer dan ooit