Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Permacultuur : Mengen Bloemen & Groenten

Kweek een duurzame tuin ecosysteem dat je familie voorziet van voedsel en bloemen door gebruik te maken van de natuurlijke dieren, planten , ongedierte , insecten en roofdier relatie, aangeduid als permacultuur . Permacultuur is de combinatie van de twee woorden : " . Permanent" " landbouw " en Een bloemen en groenten permacultuur zal zelfvoorzienende resultaten jaar na jaar zonder het gebruik van chemische stoffen en pesticiden . Een van de belangrijkste concept van de permacultuur tuinieren is waardoor de bodem en grond ongestoord door bewerken of scheppen . Voor beginners , start een permacultuur tuin die relatief klein is in een gebied waar u later kunt toevoegen en uitbreiden van de gecultiveerde space.Things je nodig hebt
Groente en bloemzaden
gereedschap Handje
Compost ( met turf mos en oude mest ) op Twitter Regenwormen
Barrel of grote emmer
Hay
Toon meer instructies
1

Onderzoek uw gazon , en kiezen voor een site die goed ontvangt drainage van zware regenval en zes tot acht uur zonlicht . Zorg ervoor dat uw permacultuur site is dicht bij de residentiële woning voor meer geschikt onderhoud . Kopen van 2

Aankoop vaste plant zaden die groenten en eetbare bloemen te produceren . Kies zaden die aanvullen en profiteren van de permacultuur tuin zoals goudsbloemen . Goudsbloem bloemen verspreiden een sterke geur die fungeert als een natuurlijke plaag afschrikmiddel . Introduceer natuurlijke bestrijding roofdieren zoals vogels door het planten van zonnebloemen in je permacultuur tuin . De zaden die u kiest voor de permacultuur tuin zal moeten samenwerken om een harmonieus ecosysteem te ondersteunen .

Draai
3 de bovenste laag van de bodem op de site met een handje . Voor een beginnende permacultuur tuin , zal dit de enige keer dat je nodig hebt om de bodem te verstoren sinds bebouwen introduceert teveel zuurstof in de bodem , waardoor het berooft van voedingsstoffen . Voeg 2-3 schop - fulls van compost zoals leeftijd mest of turf mos op de site . Gebruik het handje om de compost materiaal op te nemen in de grond. De verhouding van compost aan de bodem zal variëren afhankelijk van de grootte van de permacultuur website .
4

Verzamel regenwormen in een gebied waar ze gedijen , na een zware regen . Introduceren deze regenwormen in de bodem van uw permacultuur tuin .
5

Spreid de groente-en bloemzaden over de permacultuur tuin aanwezig, en gebruik je handen om voorzichtig hark over het oppervlak van de tuin bed te nemen de zaden onder de grond .
6

Stel een vat of een grote emmer onder goot drains om regenwater op te vangen om te gebruiken voor het besproeien van de permacultuur tuin .
7

Breng een 6 - inch laagje hooi over de permacultuur tuin bed en houden de tuin vochtig met regelmatige , twee keer per week water geven.
8

Voeg een waterpartij , zoals een vijver in uw tuin site om natuurlijke vijanden zoals kikkers trekken en padden . Kikkers en padden zullen helpen bij het beheersen van insectenplagen de permacultuur tuin 's die zich voeden met de groente en bloemen planten .
9

Handhaven van een composthoop aan de groente en bloemen planten in de permacultuur tuin te bevruchten. Verzamel plantaardige kladjes, eierschalen , koffiedik en ander organisch materiaal toe te voegen aan de composthoop te handhaven op een regelmatige basis .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002100349.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.