Huis Tuin

Huis Tuin

Kristallen voor Planten

Kristallen zijn een belangrijke beschermende functie in de genetische make-ups sommige planten ' . Net zoals een stekelvarken heeft schachten voor bescherming of een octopus releases een zwarte mist als verdediging tegen een vijand , sommige soorten planten hebben kristallen die herbivoren weg te houden . Terwijl sommige plantensoorten zijn gevaarlijk om te eten , omdat ze giftige stoffen bevatten , andere planten bevatten kristallen in hen. Voor sommige planten , kristallen dienen als een natuurlijke afweersysteem dat maakt het eten van de plant minder smakelijk .
Druzen

Een soort plant kristallen die gevonden kunnen worden op een aantal huishoudelijke soorten heet een druse . De druse heeft een ronde of sferische vorm en is klein genoeg dat het niet kan worden gezien met het blote oog . De druse , die kan worden gevonden op de bladeren en stengels van planten , heeft een korrelige textuur . Volgens Dr Gary Cote in Science Codex , kan Druzen in een fabriek krassen op de binnenkant van de mond van een herbivoor als het probeert om de plant te eten . Dr Cote parallellen dit eten gevoel aan die van kauwen zand. Ook al is het niet giftig voor het dier innemen van de plant, kan de zanderige textuur heel onaantrekkelijk.
Raphides

Een raphide is een kristal dat werkt ter bescherming van de planten worden opgegeten . Raphides zijn langer dan Druzen en zijn slank van vorm. Ze zijn meestal te vinden in kleine cluster - achtige groepen . Volgens E! Science News , worden deze naaldachtige kristallen vaakst gevonden in de bladeren van een plant . Door hun gemakkelijke toegang voor de meeste diersoorten , bladeren zijn de meest voorkomende deel van een plant te worden gegeten . De handeling van het kauwen van de bladeren is wat meestal scheidt en verdrijft de raphides van de bladeren . Echter, Dr Cote legt uit dat deze kristallen te zetten in wat genoemd kan worden microscopisch darts naar verbruik .
Prisma

Sommige planten bevatten prisma's . Prisma - achtige kristallen zijn alleen in een mengsel met stuifmeel . Als gevolg hiervan , volgens Dr Cote , prisma kristallen voor planten kunnen een rol in ontkieming of de verspreiding van stuifmeel van de ene plant naar de andere te spelen .
Crystal Makeup

Ongeacht het soort kristal in de hele plant , hetzij druse , raphide of prisma , alle kristallen bevatten calciumoxalaat , die dezelfde chemische stof die nierstenen omvat bij mensen .


Konden douchen Water Be Good voor planten

? Spoel uw gazon , tuin en landschapsarchitectuur planten met behulp van afvalwater van de douche, vaatwasser en andere huishoudelijke bronnen . Als dit goed wordt gedaan , kan uw planten sterker en gezonder dan met gewoon water groeien, maar er kunnen problemen zijn. Irrigatie Methode Volgens Oasis Design, is een douche en andere grijze water het meest verspreid via ondergrondse voer, waardoor

Meer dan ooit