Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Zelfgemaakte Bug Spray voor Flowers

Het gebruik van giftige chemicaliën in de tuin kan niet alleen vergiftigen onze rivieren en beken , kunnen ze ook vergiftigen ons lichaam en onze huisdieren . Dus terwijl ze snel en effectief in het wegwerken van insecten kunnen zijn , ze dragen ook echte gezondheidsrisico's . Een andere optie is om je eigen veilige , zelfgemaakte bug sprays voor uw bloemen maken . Ze werken net zo goed voor je als ze voor uw overgrootmoeder toen ze ze gebruikt hebben . Hoewel de meeste van deze oplossingen zijn niet giftig , altijd houd ze uit de buurt van kleine kinderen en huisdieren . Fels - Naptha zeep

Een Fels - Naptha niet giftig zeep spuiten doodt soft - bodied insecten zoals bladluizen en suiker mieren . Om een concentraat nevel maken , scheren een 1 - inch stuk van een balk van Fels - Naptha in 1 liter warm water . Roer tot de zeep is opgelost , giet het in een Mason -achtige pot en labelen . Hier krijg je een 1 - kwart pot , vullen met water en roer er een theelepel van de zeep concentraat . Aan deze oplossing nog sterker te maken , voeg 1 /4 kop van alcohol . Giet deze oplossing in een spuitfles . Label al deze oplossingen . Als je de alcohol oplossing te gebruiken , zorg ervoor om het te plaatsen hoog buiten het bereik van kleine kinderen . Meestal kunt u Fels - Naptha soap bij uw supermarkt . Als ze niet dragen , contact op met uw lokale huis en tuincentrum .
Knoflook Spray

Crush een teentje knoflook en plaats in het water . Laat het zitten voor ten minste een uur . Giet het water in een spuitfles en spuit direct op de bugs . Als dit niet werkt de eerste keer , gebruiken meer knoflook. Cayennepeper toe te voegen aan de knoflook water maakt het nog onaangenaam voor de insecten . Of sla de trial and error ; maken een sterke oplossing van knoflook en cayennepeper vanaf het begin.
Spray voor goudsbloemen

Maak een spray voor goudsbloemen om zich te ontdoen van de bloem -eten insecten . Breng 5 liter water aan de kook en haal van het vuur . Laat deze afkoelen en voeg vervolgens drie druppels vloeibare zeep . Giet de oplossing in een spray fles , en spuit de gehele plant , waarbij u te spuiten onder de bladeren , ook .
Zoete Aardappel Water

Deze spray werkt effectief op bladluizen , mieren en alle kleine insecten . Kook wat zoete aardappelen en zeef de oplossing in een spuitfles . Spray de plant. Als je zoete aardappelen groeien in uw tuin , genieten van een aantal van de bladeren in water en gebruik het water als een spray .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002100300.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.