Huis Tuin

Huis Tuin

De beste Kwekerijen voor Zeldzame planten

Zeldzame , bijzondere en exotische planten zijn soms moeilijk te vinden en te verwerven. Master hoveniers, tuin- hobbyisten en tuinders thuis vinden veel voldoening en een gevoel van trots bij het kweken van bijzondere bloeiende planten die hun leeftijdsgenoten niet eerder hebben gezien. Met de komst van het internet , grote specialiteit kwekerijen en kleine , onafhankelijke producenten bieden nu hun schatten online . Winn Soldani

Elephant Ear Hibiscus , beschikbaar van gerenommeerde hibiscus cultivator , Winn Soldani van Miami , Florida , is uitstekend . De reus bloemen zijn 7-9 centimeter in omvang , zo hoog als ze breed zijn . De bloemen huidige dubbele bloemblaadjes die een romig wit met een diep roze blos . De plant is uitstekend specimen planten in zowel stedelijke of landelijke landschappen . Wanneer geplant als een hedge , de dichte struiken vormen een diepgroen en bloemen barrière die onmiddellijk de aandacht trekt . De zeldzame plant doet het goed in de VS winterhardheid zones 9 en 10 .
Prince of Wales Conservatory

Titan Arum ( Amorphophallus titanium ) is een "echte stinker . " Een van de zeldzaamste en meest spectaculaire planten in de wereld , wordt deze enorme bloei zeldzaamheid gemakkelijk te herkennen aan zijn aparte stank . Titan Arum presenteert slechts een groot blad en een grote bloeiende centrum stengel. Het tropische gebied van de Prins van Wales Conservatorium in China heeft een van 's werelds mooiste exemplaren van Titan Arum .
Cactus Mall

De Cactus Mall , een online zeldzame plant leverancier , biedt een uitstekende collectie van lithops ( Lesliei rubrobrunnea ) , ook bekend als de bloei stenen , te koop . Lithops zijn zeldzaam , uniek en zeer gebruikelijk. De vlezige , kleine planten er als levende stenen. Groeien in de natuur op grote hoogte , sommige varianten van lithops gedijen op een hoogte van meer dan 7500 meter.
Zeldzame planten

Zeldzame planten , een van de grootste en meest gediversifieerde dealers van zeldzame bollen en planten kan worden gevonden in Wrexham in het Verenigd Koninkrijk . Eranthis hyemalis Grünling , ook wel bekend als de Winter Akonieten , zijn een zeldzame en moeilijk te vinden plant. Ze hebben geen zaad produceren , dus is het ongebruikelijk om ze beschikbaar te koop vinden op Zeldzame planten .

Composteren Procedures

Bespaar jezelf naar de stortplaats door het elimineren van een deel van uw afval door het composteren van recyclebaar materiaal in uw achtertuin . Nadat het materiaal breekt , maakt het rijke bodem kwestie te gebruiken als bodem wijziging of kunstmest. Als je goed compost , moet uw composthoop niet over een onaangename geur . Terwijl u al uw wegwerpartikelen niet kunt toevoegen aan uw composthoop

Meer dan ooit