Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Hoe te Compost koeienmest & Peat Moss

Compost is een rijke bodem wijziging die de gezondheid van planten en de fysieke structuur van de bodem verbetert , volgens de Stewardship Tuinieren website . Koemest is een zeer voedzame aanvulling op de composthoop en turfmolm voegt een goede bron van droog materiaal om met beluchting van de paal . Omdat mest is het beste voor de tuin na het tijd om compost gedurende ten minste zes maanden heeft gehad , start uw mest composthoop in de herfst om het klaar voor de tuin in de spring.Things Je
Composteren structuur < nodig hebben br > Veenmos
mest
Shovel
tuinvork
Toon meer instructies
1

Kies een site in uw achtertuin aan de composthoop die ontvangt bij situeren minste zes uur zonlicht per dag en heeft een goede drainage . Stel uw container naar de composthoop te huisvesten , of je inzet en kip hekwerk of een massief houten structuur te gebruiken . Houd het uit de buurt van hekken of eigendom lijnen waar de buren misschien wel lastig gevallen door de aanblik of geur , en 100 meter uit de buurt van water . Kopen van 2

Bouw de composthoop door gelaagdheid van de mest en het veenmos . Voeg een 12 -inch laag van mest en vervolgens een 6 -inch laag van veenmos , herhalen totdat u de compost structuur heeft ingevuld of totdat u hebt gebruikt al je mest , zorg ervoor dat de stapel ten minste 3 meter breed en hoog .

Laat 3 de stapel op te warmen en ontleden tijdens de herfst en winter , of gedurende ten minste zes maanden , zodat de micro-organismen breken de paal in bruikbare materialen voor de tuingrond . Roer de paal met een schop of tuin vork aan de hitte van het verval zich vanuit het centrum naar de buitenste delen van de stapel , waardoor het ontleden gelijkmatiger .
4

Bemest de tuin met een centimeter van het gecomposteerde mest en turf mos in het voorjaar voordat je plant je vroege groenten.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002100272.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.