Huis Tuin

Huis Tuin

Succesvolle biologische groenten

De doelstellingen van de biologische landbouw zijn om de biodiversiteit te bevorderen met behulp van tuinieren praktijken die ecologische harmonie te versterken met het uiteindelijke doel van optimaal behoud van de hele gemeenschap - van bodem , planten en dieren , de mens , volgens de National Organic Standards Board . Basisprincipes

biologische groenten met succes te verhogen , je kunt niet simpelweg volgen van een set van regels . In plaats daarvan moet je dit tuinieren systeem dat hogere waarde hecht aan langdurige gewas stabiliteit dan op korte termijn een maximale productie te begrijpen. Twee gebieden die biologisch onderscheiden van gangbare landbouw zijn methoden van bemesting en ongediertebestrijding.
Bodembeheer

De eerste stap voor een succesvolle biologische plantaardige tuinieren is een gezonde , vruchtbare bodem . Een bekend gezegde van biologische tuinders is " voeden de bodem , niet de plant , " wat betekent om voldoende voedingsstoffen reserves te creëren in de grond groeiende groenteplanten voeden. Biologische tuinders doen dit door het toevoegen van overvloedige hoeveelheden organisch materiaal , zoals dierlijke en plantaardige mest , compost en kalk , om de bodem .
Ongediertebestrijding

succesvolle biologische ongediertebestrijding is een tweeledig proces . Eerste , plantaardige ziekte-resistente rassen en groenten die weinig schade van plagen , zoals bieten , snijbiet , uien , erwten , spinazie , zoete aardappelen en rapen lijden. Als groenten lijden een besmetting , organische controles zijn beschikbaar, waaronder rotenone , pyrethrum , neem, kaolien en hete peperspray .

Wat is de kleur van de Pear Tree's Bark

? Perenbomen worden gebruikt in landschappen als sier aanplant voor hun lente- bloeiende witte of roze bloemen en voor hun eetbare vruchten . De bomen zijn afkomstig uit verschillende regios van Europa en West-Azië en het vruchtlichaam rassen zijn geteeld voor menselijke voeding sinds de oudheid . Perenbomen groeien goed in bijna alle gebieden van de Verenigde Staten en zijn gemakkelijk te herkenn

Meer dan ooit