Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Succesvolle biologische groenten

De doelstellingen van de biologische landbouw zijn om de biodiversiteit te bevorderen met behulp van tuinieren praktijken die ecologische harmonie te versterken met het uiteindelijke doel van optimaal behoud van de hele gemeenschap - van bodem , planten en dieren , de mens , volgens de National Organic Standards Board . Basisprincipes

biologische groenten met succes te verhogen , je kunt niet simpelweg volgen van een set van regels . In plaats daarvan moet je dit tuinieren systeem dat hogere waarde hecht aan langdurige gewas stabiliteit dan op korte termijn een maximale productie te begrijpen. Twee gebieden die biologisch onderscheiden van gangbare landbouw zijn methoden van bemesting en ongediertebestrijding.
Bodembeheer

De eerste stap voor een succesvolle biologische plantaardige tuinieren is een gezonde , vruchtbare bodem . Een bekend gezegde van biologische tuinders is " voeden de bodem , niet de plant , " wat betekent om voldoende voedingsstoffen reserves te creëren in de grond groeiende groenteplanten voeden. Biologische tuinders doen dit door het toevoegen van overvloedige hoeveelheden organisch materiaal , zoals dierlijke en plantaardige mest , compost en kalk , om de bodem .
Ongediertebestrijding

succesvolle biologische ongediertebestrijding is een tweeledig proces . Eerste , plantaardige ziekte-resistente rassen en groenten die weinig schade van plagen , zoals bieten , snijbiet , uien , erwten , spinazie , zoete aardappelen en rapen lijden. Als groenten lijden een besmetting , organische controles zijn beschikbaar, waaronder rotenone , pyrethrum , neem, kaolien en hete peperspray .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002100214.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.