Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Kevers doden van een Cherry Tree

Cherry bomen behoren tot de rozenfamilie en zijn inheems in het Middellandse-Zeegebied . De vrucht wordt in grote lijnen ingedeeld als zoete of taart . Zoete kers bomen groeien 30-40 meter hoog , terwijl zure kersen bomen hebben een volwassen hoogte van 15 tot 20 meter . De bomen zijn kans te sterven aan een kever besmetting. Identificatie

Kersenboom zijn gevoelig voor besmetting van de Hagelschotziekte boor . De pest is een zeer kleine , roodachtige zwarte , 1/10 inch lange kever. De kogelvormige insect is een veel voorkomende plaag van een aantal bladverliezende fruit-en notenbomen .
Schade

Hagelschotziekte boorders maken tunnels in de bast en hout van besmette bomen als ze zich voeden . Deze voeding verzwakt bomen en takken . Pas geplante bomen zijn het meest gevoelig voor het ongedierte . Bomen die slecht groeien of zijn al lijden stress zijn ook meer vatbaar voor besmetting. Ernstige besmetting doodt de boom. De vermelding gaten in de bast scheiden helder gekleurde sap .
Management

Onderhouden boom gezondheid met voldoende water en mest . Witten de stammen van jongere bomen ter bescherming tegen zonnebrand . Het beste is om onmiddellijk te verwijderen en te vernietigen alle aangetaste boom gebieden . Verwijder ernstig aangetaste bomen geheel . Er zijn geen aanbevolen insecticiden voor de plaag.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002100213.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.