Huis Tuin

Huis Tuin

Wat gebeurt er als een Worm Farm te nat

? Het houden van wormen in bakken , soms ook wel worm boerderijen of vermiculture , is een gemakkelijke manier om wormen bij de hand te houden . Ze zijn een eenvoudig te beheren , klaar bron van aas voor de visser . Wormen ook helpen rond het huis door het eten van hun eigen gewicht in de keuken -en tuinafval elke dag , veranderen in een rijke , vruchtbare compost in korte tijd , terwijl het verhogen van hun aantallen tegelijk . Als de worm boerderij niet goed wordt beheerd , kan het echter al te nat , waardoor problemen voor de wormen die er wonen. Ontsnappen

Worms in een bak die te veel vocht heeft gehouden zal proberen te ontsnappen , hoewel ze in een plastic bak zijn meestal niet in staat om kruipen de zijkanten . In andere vormen van bakken , met name houten degenen , zullen de wormen proberen te verlaten en ergens niet zo nat . Als ze niet kunnen krijgen zullen zij verzamelen in de drogere gebieden van de worm boerderij te proberen te voorkomen dat men in het water . Droog strooisel of veenmos toe te voegen onder de natte strooisel om te genieten van elk stilstaand water .
Geuren

Bedding met te veel water kan nare luchtjes veroorzaken in de worm boerderij . Het beddengoed wordt zuur en begint te stinken . Als een geur aanwezig is , maar er is geen schimmel , roer er wat droog strooisel om een ​​deel van de overtollige vloeistof te absorberen . Laat het deksel van de bak voor een paar dagen om het te helpen uit te drogen . Als het vocht en geurtjes niet verbeteren , of als er veel schimmel , wassen de bak en dan de afgedankte bedden te vervangen door schone, vochtige beddengoed .
Overleden

Als er veel vocht in de bodem van de worm boerderij verzameld en de wormen kunnen niet wegkomen , zullen velen van hen verdrinken . Een groot aantal dode wormen , vooral als er staat water in de bak , is een zeker teken dat de worm boerderij is veel te nat . Giet zo veel mogelijk water . Droog strooisel toe te voegen aan het algehele niveau van vochtigheid te verminderen . Boor wat extra drainage gaten in de bodem van de container , of zorg ervoor dat de degenen die er niet verstopt zijn.
Plagen

Verschillende soorten ongedierte , zoals zoals fruitvliegen , voelen zich aangetrokken tot bakken die veel vocht bevatten . Het eerste teken van veel van deze overlast wezens is een kamer vol met kleine vliegende of kruipende ongedierte. Zodra fruitvliegen zijn gevestigd, kan het erg moeilijk zijn om ze uit te roeien . De beste methode om zich te ontdoen van hen is om grondig te reinigen van de worm boerderij en in een complete verandering van beddengoed . Het oude strooisel moet ver weg worden genomen , om het ongedierte te houden van terugkomen naar de worm boerderij . Screening op luchtopeningen kan helpen om veel ziekten te voorkomen , hoewel fruitvliegen kunnen meestal sluipen door zowat elk scherm .

Natuurlijke Planten Die Kill Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn er al miljoenen jaren in vrijwel dezelfde vorm . Ze leven overal is er een donkere , vochtige omgeving met een geschikte voedselvoorziening - en kakkerlakken eten bijna alles . Hoewel er tal van insecticiden op de markt die kan doden en controle over deze onhygiënische indringers , kunnen zij niet de beste keuzes voor huishoudens met huisdieren of jonge kinderen . Echter, er zijn

Meer dan ooit