Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> Green & Organic >> Content

Kan ik toevoegen aan mijn Compost Stapel in de Winter

? Een composthoop kan gebruikt worden het hele jaar door . De sleutel tot een succesvolle composthoop is de juiste gelaagdheid van organisch materiaal en de koolstof- stikstof verhouding van 30:1 . Beginnen met het proces door eerst een organische laag . Deze laag moet worden 6 tot 8 centimeter diep bestaande uit bladeren, gras , keukenafval en twijgen kleiner dan 1/2 inch diameter . De tweede laag bestaat uit dierlijke mest , kunstmest of starter bodem . Derde laag is de bovengrond . Zowel de tweede en derde lagen moeten 1 tot 2 centimeter diep is. Herhaal alle lagen gedurende het hele jaar . Vallen Composteren

De composthoop is nog koken tijdens de herfst seizoen . Fall is een goed moment om te bladeren toe te voegen . Dit voegt een koolstofbron ontbreekt in het voorjaar en de zomer composthoop . Reserveer een aantal van deze bladeren voor de winter composthoop . Het gebrek aan koolstofbronnen kan de efficiëntie van de composthoop verminderen . Sla de bladeren in plastic zakken of vuilnisbakken en ze gebruiken als dat nodig is.
Winter Composteren

In de winter , composthoop toevoegingen zijn meestal keukenafval of as uit open haarden . Deze componenten zijn rijk aan stikstof, die de winter compost kort op koolstof bronnen maakt . Laag in opgeslagen herfst bladeren en kleine stick. Shred materiaal om de composthoop toegevoegd . De kleinere stukken te helpen houden de warmte .
Compost Winter Care

Tijdens de winter , overtollige vochtiger bouwt in de composthoop . Het deksel van een commercieel gemaakt compostbak vermindert dit probleem. Als de bak is zelfgemaakt of de compost is in een stapel , plaatst een zeil of een andere vorm van die meer dan de compost . In de winter , het centrum van de composthoop is nog warm en koken . Conserve deze warmte door isolerende zijden van de compostbak met schuim of isolatie van keuze. Als een composthoop wordt gebruikt , rond de paal met sintelblokken isoleert het.
Compost Stapel Alternatieve

Een alternatief voor het gebruik van een composthoop of bak te begraven de keukenafval in de grond . Kies een locatie in de bloem bed of tuin ruimte . Graaf een geul en voeg dan het organische materiaal . Bedek het organische materiaal met grond na elke toevoeging . Een andere benadering is om een compost gat te graven . Dit gat is 1 meter diep en is bedekt met een bestuur , bakstenen of tarp . Deze bekleding beschermt het gat tegen de elementen . Plaats de organische stof in het gat en verder toevoegen van materiaal totdat deze vol is. Zodra het gat vol is, bedekken met aarde.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/green-organic/1002020899.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.