Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Mulch met het huishoudelijk afval

Groente en bloementuinen nodig rijke , kruimelige grond voor vocht en voeding , met regelmatige kunstmest en mulch toevoegingen voor onderhoud. Eenmaal van de goedkoopste en groenste manieren te verrijken en te beschermen bodem is met zelfgemaakte compost en mulch . Het opzetten van een compostbak , en gebruik je keuken , huishoudelijk en tuinafval als compostering materie . Als je klaar bent , zet u de compost in de bodem als een wijziging , of leg het op de bodem als mulch . Wat je nodig hebt
Bin
Boor
Bodem
Compost starter
Shovel /tuin vork
Toon meer instructies
1

Start de composthoop in een 20 - tot 30 - liter hout of plastic bak . Deze maat container zorgt voor een grote partij compost . Boor 5-6 gaten aan elke kant van de bak voor luchtcirculatie , en zet het op een plek met gedeeltelijke of gefilterd zon. Houd de bak uit de volle zon of regen , aangezien deze elementen te onderbreken temperatuur en vocht behoeften van de stapel is . Kopen van 2

Vul de bak een kwart vol met tuinaarde als basis. Voeg keuken restjes zoals eierschalen , koffiedik, bakkerij producten , groente-en kladjes en pasta restjes. Geen vlees , botten , vis , oliën of kaas niet toevoegen , als deze items te trekken ongedierte . Voeg huishoudelijke artikelen , zoals papier, karton , weefsel , hout en plantaardig materiaal , en tuinafval zoals oude bloemen, bladeren , dode gras en bladeren . Niet onkruid te voegen , aangezien deze zal ontkiemen in uw compost . Voeg een commerciële compost starter op de paal uitstappen om een ​​snelle start.
3

Water de stapel totdat het vochtig overal , maar niet nat of soeperig . Compost vereist een consistente vocht af te breken , maar het koelt en rot in stilstaand water .
4

Roer de compost met een schop of tuin vork 1-2 keer per dag. De micro-organismen die verantwoordelijk is voor het afbreken van de compost lucht nodig om te overleven , en sneller werken met meer luchtbeweging . Meng vaker voor snellere compostering.
5

Voed de composthoop een keer per week met meer kladjes. Water de stapel bij elke geeft of wanneer u merkt dat het drogen .
6

Gebruik compost als het een donkere , kruimelige consistentie bereikt. Schep het klaar compost , en zet hem in tuinaarde voor kunstmest of leg het op de top van de gevestigde bodem voor mulch .

Graszaad voor een zonnige omgeving

Het kweken van een gezond gazon begint bij de juiste keuze van graszaad aangepast aan de lokale groeiomstandigheden . Graszaden hebben verschillende niveaus van tolerantie voor verschillende omgevingscondities . Als u woont in een gebied dat warm weer ervaart en je hebt een minimale schaduw in uw landschap , kiest graszaad goed aangepast aan zonnige plaatsen . Identificatie Bepaalde graszaden va

Meer dan ooit