Huis Tuin

Huis Tuin

Waarom Paarse Rozen sterven sneller dan andere gekleurde rozen

De lavendel nam , die royalty impliceert , is een hybride roos. Lavendel rozen groeien als single- stam rozen , zo lange steel rozen en als miniatuur rozenstruiken . De lavendel roos is niet een stevig roos en begint te draaien bruin na een paar dagen . Als je gaat gebruiken een lavendel rose - zoals een Old Garden Rose - onmiddellijk gebruik maken van de bloemen in bloemstukken of boeketten bruids partij . Soorten

Lavendel rozen ook wel bekend als " blauwe rozen . " Ze hebben een lavendel tint in plaats van een echte blauwe tint . Enkele veel voorkomende blauwe roos rassen die blauw zijn zijn Blue Jay , Reine des Violettes en Blauw Meisje . Sommige blauwe rozen die meer paars zijn Veilchenblau en kardinaal de Richelieu rozen.
Vatbaar voor ziekten

Lavendel rozen kunnen sneller sterven dan andere soorten rozen , omdat ze kunnen gevoeliger zijn voor ziekte dan steviger rozensoorten . Lavendel rozen gedijen niet in extreem vochtige klimaten , die een uitstekende omgeving voor ziekten om te broeden.
Imported Rozen

Vers gesneden lavendelrozen mag niet zo lang als andere rozen omdat velen van hen uit landen die hete , droge klimaten moeten worden geïmporteerd . Als je in de Verenigde Staten woont , betekent dit dat je nodig hebt in dit soort omgeving om te wonen of je moet bereid zijn om geïmporteerde lavendelrozen zodra ze aankomen bij de winkel van de bloemist gebruiken.

hartelijker Lavender Roses

Als u op zoek bent naar een steviger lavendel nam dat heeft een goede weerstand tegen ziektes , overweeg dan de aanschaf van een Blueberry Hill roos. Deze roos houdt zijn tint zelfs door zomerse hitte . North Carolina State University omschrijft de roos als " krachtig . "

Hoe maak je een Forsythia Tree Grow

Er zijn verschillende soorten van forsythia , die allemaal zwaar - bloeiende , kleurrijke en grote struiken . Afhankelijk van het type , forsythia struiken groeien het best tussen de zones 3 en 9 op het Amerikaanse ministerie van Landbouw winterhardheid schaal. Dit betekent dat de struiken kan bijna overal worden gekweekt - van Minnesota en het zuiden van Alaska tot Texas en Florida. Voor de teelt

Meer dan ooit