Huis Tuin

Huis Tuin

Over Lava Rose Coleuses

De plantensoorten bekend als lava steeg Coleus is gemakkelijk te herkennen door zijn kleine , veelkleurige bladeren met een roos of bordeaux patroon omgeven door een prominente , diepe groene rand . Een gemeenschappelijke sierplant in vervat ruimten of als uitgestrekte bodembedekker, lava steeg Coleus is een trailing specimen begeerde voor zijn weergave van rijke tegen een anders groenblijvende plant rode en paarse tinten . Solenostemon Scutellarioides

Lava steeg Coleus ( Solenostemon Scutellarioides ) is een opzichtige , laagblijvende specimen bereiken amper 10 centimeter hoog . De lava steeg Coleus is een lid van een groep vaste planten afkomstig uit de tropen van Azië, Afrika , Australië , de Maleise Archipel , de Filippijnen en Oost-Indië . Deze soort wordt ook wel de trailing lava steeg en geschilderd brandnetel .
Range

Lava steeg Coleus planten afkomstig uit tropische gebieden , waardoor ze geschikt zijn voor het Amerikaanse ministerie van Landbouw Plant winterhardheid zones 10 en 11 , maar ze zijn ook geschikt voor indoor groei . Lava steeg coleus zijn dichte , stevige planten die koude temperaturen zo laag als 32 graden weerstaan. Lava steeg coleus bloeit met kleine , steriele , blauwe bloemen in de zomermaanden , maar de bladeren behouden hun kenmerkende patroon van de kleuren gedurende het hele jaar .
Gebruikt
< p > Door zijn slepende tendensen en snelgroeiende , onderhoudsarme karakter , lava steeg coleus wordt veelvuldig gebruikt voor de groenvoorziening doeleinden. Als bodembedekker, lava steeg coleus doet het het beste in een gedeeltelijk schaduwrijke gebieden van open grasveld of op zichzelf staande bedden. In opknoping manden , stand-alone planters en andere containers , lava steeg coleus gedijt in schaduwrijke plaatsen en portieken .
Care

Lava steeg Coleus planten doen het best in gebieden met volle zon maar gedeeltelijk zijn gearceerd . Ze gemakkelijk naturaliseren eenmaal goed ingeburgerd . Plant zaailingen tussen de 12 en 18 centimeter uit elkaar te transplanteren . Deze planten hebben behoefte aan een regelmatige aanvoer van voldoende water, maar niet teveel water .

Hoe maak je een Gerbera Daisy Dye

In een stam kleurstof proces , de gerbera daisy drinkt de kleurstof oplossing omhoog door zijn stam , waardoor de gekleurde vloeistof in de bloemblaadjes. Dit is vergelijkbaar met een wetenschappelijk project waarbij de student plaatst de stengel van een witte anjer in een glas kleurstof , dan kijkt de witte margriet draai dezelfde tint als de kleurstof . Maar met een florale steel kleurstof , zij

Meer dan ooit