Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Lotus Flower uit zaad

Lotuses behoort tot de Nelumbo soorten en worden vaak verward met waterlelies . Ze zijn allebei veel - petaled , open gebloeid waterplanten in zachte tinten van roze , wit en geel . Lotus worden meestal vermeerderd door knollen , omdat hun zaden zijn bedekt met een taaie schil die ontkiemen moeilijk maakt . Lotus zaden verzameld van achtertuin vijvers zijn het resultaat van vrije bestuiving , en velen zijn natuurlijke hybriden . Deze zaden hebben mogelijk het DNA uit twee verschillende lotus planten en misschien niet uiteindelijk uitzien als de moederplant . Als je deze zaden hebt verzameld , kan de plant die je krijgt niet wat je verwacht . Wat je of Fine schuurpapier nodig
Clear plastic beker
Deep vaas of emmer
Bodem, bij gebruik van Goedkope 5 - inch diep en 8 - inch diameter container ( optioneel )

Toon meer instructies
1

zand de zijkant van het zaad licht met fijn schuurpapier , totdat het donker coating maakt plaats voor wit. Zodra je ziet elk wit , stop schuren .

Drop Pagina 2 het zaad in een doorzichtige plastic beker water . Plaats het in een plek met temperaturen tussen de 70 en 90 graden Fahrenheit .
3

Ververs het water in de beker als het wordt troebel . U kan nodig zijn om te veranderen naar een schoon kopje als uitschot formulieren op de binnenwanden . Wolken en uitschot zijn normaal. Het kan het zaad een paar dagen tot een paar weken om te ontkiemen .
4

Transplant de gekiemde zaadje tot een dieper water container als de vijver waar je uiteindelijk zet het dieper is dan de plastic beker . De nieuw opgedoken stengel groeit naar boven tot het bereikt lucht en dan ontvouwt het eerste blad . Zodra ze uit de bladeren hebt gezet , hoeft jonge planten geen veranderingen in waterdiepte tolereren , dus het is belangrijk om de diepte metingen correct te krijgen .
5

Transplant uw zaailing naar de vijver of de container voordat een wortels ontspruiten. Als u het oppotten en dan zetten het in uw vijver , zorgen voor de container is rond en minstens 5 cm diep en 8 cm in diameter . Klei - leemgrond het beste werkt voor lotusplanten .

Hoe de zorg voor Mums in Central Florida

vaak behandeld als eenjarigen , chrysanten ( Dendranthema x grandiflora ) , of mamas voor de korte, zijn eigenlijk vaste planten en zijn winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 8 tot en met 10 Omdat Central Florida ligt in . USDA zone 9 , het is het perfecte klimaat om te proberen je hand op het planten van uw mooie ingemaakte moeders in de tuin nadat ze klaa

Meer dan ooit