Huis Tuin

Huis Tuin

Organische remedies voor Gardenia Insecten

Gardenia's zijn lastig te behandelen met insecticiden , omdat deze veel onderhoud planten zijn gevoelig en kunnen gemakkelijk worden benadrukt, zodat organische remedies voor plagen zijn een betere optie . Bij het zoeken naar een biologische behandeling voor insectenplagen , is het belangrijk om te begrijpen dat de term "biologisch" heeft vele interpretaties . Het kan een product afgeleid van dierlijk of plantaardig materiaal in plaats van een synthetische bestrijdingsmiddelen betekenen , of het kan verwijzen naar een natuur - vriendelijke optie , zoals het gebruik van vallen om de controle plaagpopulaties helpen . Gardenia Care

Houd uw planten in hun beste conditie en hen te helpen plagen te weerstaan ​​door ze in een omgeving die gunstig is voor hun gezondheid. Gardenia vereisen een pH tussen 5,0 en 6,5 , en de Universiteit van Florida IFAS Extension adviseert planten ze uit de buurt van beton , als de alkaliteit zal leiden tot een constante voeding kwesties. De planten hebben een hoge luchtvochtigheid , binnentemperatuur van 65 graden overdag en 55 graden 's nachts , en fel licht , volle zon of halfschaduw. Vermijd waterstress ; niet toestaan ​​dat de planten uitdrogen.
Behandelingen

Buitenshuis, ondersteunen gunstig insect populaties. Lieveheersbeestjes en sluipwespen prooi op schalen en bladluizen . Gaasvliegen , lieveheersbeestjes en roofmijten helpen controle spint nummers. Leer om kleine populaties bladluizen tolereren als ze niet schaden de conditie van uw planten . Controle onkruidgroei , als onkruid kan ondersteunen en plagen die zich voeden met uw planten te verbergen . Talrijke soorten schalen teisteren gardenia ; u kunt schalen met de hand verwijderen . Was uw planten in de douche of met behulp van water uit de tuinslang - gericht op de onderkant van de bladeren - om te behandelen voor bladluizen en spint . De Clemson Cooperative Extension suggereert dat u uw gardenia om wittevlieg triggeren te nemen om de lucht, dan met een stofzuiger om de insecten te verzamelen .
Overwegingen

Bepaalde
behandelingen moeten worden toegepast op de plagen zich goed , zoals insecticide zeep voor het behandelen bladluizen . Insecticide zeep is minimaal giftig voor nuttige insecten , volgens de Clemson Cooperative Extension website , maar het is niet aanbevolen voor gardenia vanwege hun gevoeligheid voor het. Insecticiden niet goed werken tegen de volwassen vorm van de schalen , omdat ze worden beschermd door een wasachtige coating .
Waarschuwingen

synthetische pesticiden zijn soms ruw op planten en te doden nuttige insecten en insectenplagen . Wanneer ongedierte zoals trips en spint aanwezig zijn, hun natuurlijke vijanden zijn vaak genoeg om hun nummers te controleren , maar als je een breed-spectrum gif van toepassing zijn op uw planten , is het niet discrimineren. Pesticiden kunnen alleen uw problemen te verlengen ; plaagpopulaties kan rebound . Bijvoorbeeld , de Universiteit van Californië Integrated Pest Management Program waarschuwt dat spint vaak problematisch worden na het aanbrengen van insecticiden .

Behandelingen voor Schimmel op Dahlia Leaves

Tuinders die dahlias groeien opzichtige , aantrekkelijke bloemen elk voorjaar en de zomer , zolang de dahlias gezond te blijven . De bloemen geven een plons van kleur aan elke tuin of het landschap ontwerp , en hun donkere bladeren fungeren als achtergrond voor de heldere bloemblaadjes. De aanwezigheid van schimmel op de dahlia echter een teken van een ernstig probleem . Echte meeldauw Er zijn e

Meer dan ooit