Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe om te groeien Lavender Vera

Lavendel vera , vaak beschouwd als de oorspronkelijke Engels lavendel , gedijt bij hogere hoogten en vaak vertoont de beste geur en kwaliteiten voor medicinale en aromatherapie doeleinden. Zoals bij elke lavendel variëteit , groeit lavendel uit een stek is veel sneller en eenvoudiger dan het starten van zaad . De plant uitgegroeid van een stek zal vertonen dezelfde eigenschappen als de moederplant , dus neem je stekken van een bloeiende, gezonde lavendel vera plant.Things Je
moederplant
Schaar
Scherp mes
Pot , 5 - tot 6 -inch
tuinbouw vermiculiet
wortelhormoon
Clear plastic zak
Pots , 4 -inch , 1 per snijden
Steriele potgrond
Organische mest
Schop
Compost
Toon meer instructies
vanaf Stekken
1

Knip verschillende nonflowering zijscheuten van de moeder plant na de lavendel bloemen hebben gebloeid voor het seizoen. Voorzichtig schrapen de basis van elke zagen met de rand van een scherp mes om de dunne laag van de schors te verwijderen. Kopen van 2

Verwijder de eerste een of twee paar blaadjes van elkaar snijden , waardoor er 3 tot 4 centimeter

Vul
van kale stengel
3 a 5 - . tot 6 - inch pot met vermiculiet . Dompel elke stengel in een beworteling hormoon en steek ze in de pot langs de randen . Water grondig tot je water druipen opmerken door de bodem . Dek de pot in een doorzichtige plastic zak met de hoeken afgesneden om vocht te behouden , en zet de pot op een warme , schaduwrijke plaats .
4

Vul een 4 - inch pot per snijden half vol met steriele potgrond gemengd met een organische meststof , volgens de instructies van de fabrikant meststof . Verwijder voorzichtig de eerste stek met zijn wortel bundel uit de vermiculiet en plaats het in het midden van de nieuwe pot .
5

meer van de bodem mengsel toevoegen rond de wortel bundel en vul de pot aan de basis van de steel . Water grondig . Herhaal stap 4 en 5 voor elke snijden. Laat de planten om te groeien in de potten voor enkele weken , het water geven als de grond droog aanvoelt , totdat de wortels goed ingeburgerd .
Transplanteren naar uw tuin
6

Locate een gebied van uw tuin met volle zon. Maak de grond met een schop om een 8-inch diepte . Nemen compost in de bodem in los en kruimelig .
7

Een gat graven voor elke lavendelinstallatie iets breder en dieper dan de grootte van je pot . Vera lavendel groeit meestal tot ongeveer 2 meter , zodat de ruimte van de plantgaten 24 centimeter uit elkaar .
8

Houd uw hand over de bovenkant van de eerste pot , met de lavendel stengel tussen je vingers . Draai de pot over de plant en wortel bundel los .
9

Plaats de wortel bundel in het midden van het eerste gat en vul rond het met de verplaatste bodem . Herhaal dit voor elke ingemaakte lavendel plant. Grondig de planten water onmiddellijk na het planten , en weer een of twee keer per week totdat ze beginnen om groter te worden .
10

verder het besproeien van de planten om de 2-3 weken tot ze beginnen te bloeien . Water elke week of twee , totdat de planten af te bloeien of je klaar bent om de bloemen te oogsten zijn .

Feiten over hoe Eten & Oefening met elkaar werken

Voedsel is brandstof voor je lichaam . Het eten van de juiste voeding elke dag is beter voor u dan een dieet voor een tijdje en zal uw prestaties te maximaliseren . Je moet de juiste aminozuren om spieren en reparatie weefsels die beschadigd raken tijdens de training op te bouwen. Je moet de juiste soort en hoeveelheid voeding effectief te vervoeren en te gebruiken vitaminen en mineralen , zodat j

Meer dan ooit