Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bloem Basics >> Content

Hoe te knippen Island Plumeria Pearl

Island Plumeria Pearl planten zijn gebruikelijk in de Pacific Islands . Hun geurige bloemen worden geplukt en gebruikt als leis in traditionele Hawaiiaanse ceremonies . Wanneer ze massa worden geproduceerd , worden ze gekweekt en verzorgd in kassen . Maar u kunt uw eigen groeien thuis als potplanten . Voor de planten om gezond te blijven terwijl u geniet van een volledig seizoen van prachtige bloemen , moet u de takken goed te snoeien om nieuwe growth.Things Je
Snoeien gereedschap nodig
Toon meer instructies
< bevorderen br > 1

Kies de juiste tijd van het jaar om de plant te snijden . Plumeria planten bloeien tussen maart en november . Maak uw eerste snoeien vlak voor het seizoen begint . Als je de plant af te snijden tijdens maanden is het niet actief aan de groei en bloei , zal de snede gebied gevoelig voor uitdrogen in de tijd. Plagen zal ingraven in de open schacht van de plant en hun eieren leggen - . Uitkomen rechts , samen met het nieuwe seizoen van bloeiende bloemen en het vernietigen van uw installatie kopen van 2

Denk aan de grootte van uw installatie . Als je een plant , moet de takken groeien niet groter dat tweemaal de hoogte van je pot . Dit wordt gedaan om te voorkomen dat takken steeds zwaar genoeg om te buigen of breken wanneer bloei komen . Knip de plant tijdens haar bloeitijd als de stengels groeien , zodat hij de pot niet zal ontgroeien . Het kan nodig zijn om zo veel als 4-6 centimeter afgesneden van de stengels, als je laat de plant groeien te lang. Maar maak je geen zorgen . Tijdens het bloeiseizoen , zullen de bloemen snel terugkeren .

Hold 3 een stam in een tijd , en observeer het knooppunt gebied . Dit is waar bladeren of takken ontmoeting met de stam. Wees voorzichtig de steel niet te trekken en risico - up te wortelen . In plaats daarvan , voorzichtig scheiden van andere stam trossen , en verplaats het naar de plaats waar u een duidelijke hoek kan winnen als je voor te bereiden voor de cut .
4

Snijd de tak met een scherp mes of dito gereedschap . Handhaven van een hoek van 45 graden als je de snede . Deze hoek kan vocht te stromen in de kern van de steel . Nooit willekeurig snijden of scheuren op de tak.
5

Beheer bloeit de plant tijdens het seizoen door te snijden niet meer dan de helft van de stengels in een keer. Dit zal u toelaten om te snoeien draaien op een manier die actief bloeit zal gedurende het seizoen.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/flower-basics/1002099243.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.