Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te regelen Ranunculus

Het geslacht Ranunculus omarmt 600 soorten , biedt tuinders een ruime keuze bij het verbouwen van deze bloeiende bollen . Hun delicate , schotelvormige bloemen variëren van enkel - dubbel - petaled , die beide komen in vaste en meerdere kleuren . Afhankelijk van de specifieke ras , Ranunculus planten groeien als vaste planten in Amerikaanse ministerie van Landbouw ( USDA ) planten winterhardheid zones 8 tot en met 11 , maar ze groeien als eenjarige in USDA zones 4 tot en met 7 De planten groeien het best in de volle zon - . Ten minste zes tot acht uur direct zonlicht per dag - en snel - doorlatende grond . Ze bereiken een volwassen hoogte van 12 tot 18 inch en een spreiding van 6 tot 12 cm . Om een ​​succesvol aangelegde tuin planten te creëren , rekening houdend met culturele omstandigheden de bollen ' , fysieke grootte en de toekomstige omvang van de installatie . Wat je
Handschoenen
Compost
Rake nodig
Meetlint
Rototiller of tuin vork
Emmer
Tuinslang
Schop of troffel
Planter of pot met bodem drainage gat
Fast - drainerende potgrond
Gieter ( optioneel )
Toon meer instructies
Outdoor Garden Bed
1

Trek onkruid en vuil te verwijderen van een tuin site die volle zon ontvangt en bevat snel doorlatende grond . Spreid een 2 - tot 4 - inch - diepe laag compost over de grond met een hark . Meng de compost in de top 6 tot 10 cm van de bodem met een rototiller of tuin vork . Hark het grondoppervlak om het glad te maken. Kopen van 2

Doe de Ranunculus bollen in een emmer . Vul de emmer met water uit een tuinslang , die alle de bollen met water . Laat de bollen weken in het water voor een tot 12 uur .
3

Plan om rijen van Ranunculus lampen in de voorkant van de nabijgelegen planten gezet met een volwassen hoogte van meer dan 18 centimeter en achter in de buurt planten met een volwassen hoogte minder dan 12 cm voor de beste zichtbaarheid van alle planten . Graaf een gat voor elke Ranunculus lamp die u wilt plant. Voeg elk gat twee keer zo breed en 1 tot 2 centimeter dieper dan de hoogte van de overeenkomstige lamp . Plaats de gaten in ten minste twee tot drie parallelle rijen afwisselend de plaatsing van de gaten in elke rij een bricklike patroon creëren . Verdeel de gaten en rijen 12 cm apart voor lampen met een omtrek van 2 1/4 inch of groter en 4 tot 6 cm apart voor lampen met een omtrek minder dan 2 1/4 inch .

Alternatief vorm blokken van 12 - tot 24 -inch - lange rijen , elk met een oneven aantal gaten. Positie meerdere blokken in de hele tuin bed te clumplike aanplant voor een informele , natuurlijke look te creëren . Fashion rijen gaten over de lengte van de hele bloembed dat parallel aan de vorm van het bed om een ​​formele beplanting te creëren lopen .

Plaats 4 elk Ranunculus lamp in de daarvoor bedoelde gat, het positioneren van de puntige uiteinden van zijn geclusterd knollen geconfronteerd beneden . Toevoegen of verwijderen van de bodem van elk gat indien nodig naar de top van elke bol 1 positie tot 2 centimeter onder het maaiveld .
5

Vul de rest van elk gat met grond , aanstampen stevig over bovenkant van de lamp . Water de grond met een tuinslang , de demping van de bodem tot een diepte van 6 inch .
Planter of Pot
6

Vul de helft van een plantenbak of pot met fast - drainerende potgrond . De planter of pot moet een bodem drainage gat hebben . Aanstampen van de bodem te vestigen in de bak of pot.

Plaats
7 individuele Ranunculus bollen in de bak of pot , het positioneren van hun spitse uiteinden naar beneden op de top van de bodem. Toevoegen of verwijderen van de bodem van onder de bollen als nodig , zodat de lamp toppen zal 2 tot 3 centimeter onder of boven de planter pot 's . Ruimte de bollen 4-6 centimeter uit elkaar , ze in zigzaggend rijen in een vierkante of rechthoekige plantenbak of pot en in wisselende cirkelvormige rijen rond een lamp in een ronde plantenbak of pot. Plaats een lamp in het midden van de verpakking voor een bijzondere bol planten . Leg twee bollen naast elkaar voor een twee - bol planten en positie drie bollen in een driehoekige vorm voor een drie - bol planten , regelafstand de bollen 4-6 centimeter uit elkaar .
8

Vul de planter of pot tot 1 cm onder de top met de potgrond , en aanstampen van de grond rond en over de bollen . Laat de container niet te vol of te begraven de bollen dieper dan 1-2 centimeter in de bodem.
9

Vul de plantenbak of pot met water uit een tuinslang of gieter. Wacht tot het water af te voeren via de container. Herhaal dit proces een of twee keer om de aarde volledig te bevochtigen.
10

Plaats de planter of pot op een vlakke ondergrond in een gebied dat vol zonlicht ontvangt . Kies een gebied dat beschermd tegen sterke wind blijft . Plaats de container op een patio , dek , trap , tafel of hekwerk , zodat het zit in het volle zicht .

Beschrijving van Hibiscus Kriya Yoga

Paramahansa Yogananda wordt gecrediteerd met het populariseren van de oude praktijk van kriya yoga in de westerse wereld . Na zijn studies in India , Yogananda reisde naar het westen , waar hij leerde Kriya Yoga tussen 1920 en 1952 . Een groot deel van Kriya Yoga praktijk houdt de ceremoniële gebruik van bloemen. De hibiscus speelt een belangrijke symbolische rol in Kriya Yoga . Kriya Yoga Yoga

Meer dan ooit