Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bollen >> Content

Hoe om te groeien White Spider Lilies

Wit spider lelies ( L. albiflora ) zijn eenjarigen in de Amaryllidaceae familie en zijn ook bekend als orkaan lelies . Hurricane lelies bloeien in de oktober orkaanseizoen van elk jaar. Hun bladerloze stengels bereiken 18 tot 24 cm in hoogte met witte bloemen die er uitzien als een lelie met lange helmknoppen die spinnenpoten lijken. Hun lampen zijn gemakkelijk te planten en te verzorgen en winterhard in USDA zones 7-10 . Je kunt witte spin lelies planten als grens of maak uw eigen gebied van spin lelies . Met weinig inspanning , zal deze schoonheden blijven terugkomen elk jaar om hun ongewone splendor.Things je nodig hebt en Witte spin leliebollen
Biologische compost
Schoffel
Fertilizer
Show tonen meer instructies
1

Zoek een beplanting site die 5-6 uur zonlicht ontvangt dagelijks met af en toe schaduw. De grond moet goed draineren en rijk aan organische stof . Kopen van 2

Maak de bodem tot een diepte van 8 tot 12 inch en werken in een 2 - inch laag van organische compost met een tuin schoffel .

Plant Goedkope 3 de spinlelie lamp in de late zomer . Plaats het rechtop en druk in de bodem tot een diepte van twee maal de breedte van de lamp . Een 3 -inch afstand wordt meestal aanbevolen , maar verwijzen naar de lamp verpakking voor de exacte afstand eisen . Bedekken met grond . Blooming kan niet plaatsvinden tot de volgende herfst.
4

Water uw pas geplante bollen grondig en een keer per week water geven schema te houden , tenzij het ​​regent . De bodem moet worden bevochtigd 2 cm diep .
5

toevoegen meststof bedragen afhankelijk van de grootte van de lamp bed . Volgens de Arizona State University , moet je £ 1 van 5-10-10 meststof te gebruiken voor een 5 -voor- 10 - meter gebied . Raadpleeg de meststof pakket instructies voor de meest nauwkeurige richtlijnen toepassing voor de hoeveelheid ruimte in uw tuin .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/bulbs/1002099007.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.