Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bollen >> Content

Hoe de zorg voor een Aronskelk

Arum lelies , ook vaak genoemd calla lelies , zijn een vorst -tender , matig water levende , bloeiende plant . Deze samenklontering plant groeit 24 tot 36 centimeter lang en produceren een eenvoudige elegante witte bloem op elke vlezige groene steel . Plant de aronskelk aan de rand van een vijver of in een moerassig gebied waar andere bloemen zijn moeilijk om te groeien , en plantaardige em massa in een schaduwrijke grensgebied of onder landschap bomen en grote struiken . Een weinig onderhoud plant, aronskelken zal elk jaar terug uit de verspreiding van ondergrondse wortelstelsel. Wat je nodig hebt
Troffel
compost of mest
Snoeischaar
Toon meer instructies
1

Graaf gaten 3-4 cm diep in vochtige bodem of drassige bodem . Ruimte meerdere aronskelken 18 centimeter uit elkaar . Plant de aronskelk 12 centimeter diep of minder in de modder aan de rand van vijvers en watertuinen .

Plaats Pagina 2 een sectie of wortel , een zogenaamde cormel , in elk gat met de wortels naar beneden en elke groene schiet naar boven .

Bedek 3 elk cormel met 3-4 cm van de bodem en dep het gebied voorzichtig naar beneden . Water de bodem over elke aronskelklelie tot een diepte van 5 tot 6 centimeter van de bodem af te wikkelen .
4

Water bij de top van de bodem voelt droog aan . Week de bodem 6-8 cm diep bij elke toepassing. Als de aronskelken worden geplant in drassige grond of aan de rand van een watertuin is geen extra water nodig
5

Spreid een 2 - . Tot 3 - inch laag van gekruid mest of compost in een cirkelvormige zone 8 centimeter breed rond elke Aronskelk om extra voedingsstoffen . Planten in een aquatisch milieu geen extra voeding nodig .

Knip 6 uit de bloemstelen naar de grond als ze weer bruin en fade . Snijd de hele plant tot 1 cm boven de grond in de late herfst of vroege winter .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/bulbs/1002098898.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.