Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bollen >> Content

Hoe bewaart Tuberose voor Winter

tuberozen zijn zomer bloeiers die zoete , bedwelmende geuren zoals bij de traditionele rozenstruiken voorzien , maar zijn niet echt rozen . Deze vaste planten groeien uit bollen en beschikken over vele lange strap - vormige bladeren , lange bloemstelen en buisvormige bloemen. Tuberoos bloemen zijn twee centimeter lang en de laatste vele weken als snijbloemen in het huis , maar bloem alleen door de val in de tuin. Op dat moment , de bladeren geel en sterft op de grond , en de bollen gaan slapende voor de winter . Overwintering technieken afhankelijk van uw bouwzone en persoonlijke voorkeuren . Wat je nodig hebt
Spade
Box of plastic bak
bovengrond of veenmos
Toon meer instructies
1

Laat tuberoos bladeren geel en sterven terug op zijn eigen om voeding op te slaan voor de lente groei en de zomer bloeien. Het snijden van de bladeren van tevoren schadevergoeding middelen van de bollen ' voor toekomstige groei . Kopen van 2

Houd tuberoos bollen in de grond tijdens de winter in warme Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 8-11 . De bollen zijn winterhard beneden tot 50 graden F en geen bescherming of speciale zorg tijdens de winter in deze gebieden niet nodig .
3

Dig bollen en bewaar ze in de zones 7 en hieronder , of als u wilt planten winter eenjarigen in uw tuin . Bereid een 10 - liter pot of plastic bak voor opslag . Zet de bollen in een koele , droge , beschutte plek om te drogen voor een week voordat je ze inpakken voor de winter .
4

Vul de pot of bak een derde vol met teelaarde en leg bollen bovenop de bodem . Bedek deze bollen met 1-2 cm van de bodem , en voeg een andere laag van bloembollen . Doorgaan gelaagdheid bollen en bodem . Als je te weinig ruimte , een ander opbergvak . Leg de bollen , zodat ze dicht , maar niet aanraken , aangezien lampen zijn geneigd te rotten bij het aanraken .
5

Zet de bak op een koele , donkere plek voor de winter opslag. Zorg ervoor dat uw opslagruimte biedt goede luchtcirculatie en temperaturen boven 50 graden F voor de hele winter . Herplanten de tuberoos bollen in het voorjaar na de laatste vorst van het seizoen .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/bulbs/1002098741.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.