Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te Narcissus romieuxii Grow

Narcissus romieuxii is een soort van narcis met vele cultivars . De bloemen zijn geel en wit met een brede , affakkelen trompet . Tuinders in gematigde gebieden over de hele wereld groeien Narcissus romieuxii om kleur in bloementuinen bieden in het vroege voorjaar . Deze bloem is ook vaak langs de rand van het bos of in een bodembedekker bed . Narcissus romieuxii propageert gemakkelijk door bollen , net als andere daffodils.Things je nodig hebt
Compost
Tuin troffel
Algemene meststof
Toon meer instructies
1

Selecteer een beplanting site voor Narcissus romieuxii . Deze narcis vereist een periode van bevriezing temperatuur tijdens de winter. Het is dan ook winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw zones 9 en lager. Het groeit het beste in de volle zon , maar kan halfschaduw verdragen . Kopen van 2

Bereid de beplanting site met leem die een goede afwatering heeft . Narcissus romieuxii een bodem pH in het traject van 4,5-8,5 tolereren , dus is zelden noodzakelijk om de pH van de bodem wijzigen . Werken ongeveer 3 centimeter van compost in de bodem een week voordat je plant de bollen in de herfst .
3

verkrijgen Narcissus romieuxii bollen uit een kwekerij . Zorg ervoor dat u een cultivar met de specifieke kenmerken die u wenst heeft selecteren . De bollen moet stevig zijn , zonder zachte plekken .
4

Graaf gaten in de beplanting plaats op een diepte gelijk aan driemaal de hoogte van de bol . Plant de bol in het gat en vul het in met grond . Ruimte de gaten met 1,5 bol breedtes.
5

Water de Narcissus romieuxii bollen in het vroege voorjaar na de laatste verwachte vorst . Geef ze met 1-2 centimeter water per week tijdens het groeiseizoen .
6

Breng een algemene meststof tijdens het eerste groeiseizoen volgens de instructies . Narcissus romieuxii planten ontwikkelen hun wortels in het eerste jaar en moet weinig zorg na dat punt nodig .

Narcis afschrikmiddel voor Knaagdieren

Knaagdieren , samen met andere prairie of bos dieren , hebben een affiniteit voor bloembollen . Ze vinden ze , graven ze op en eet ze tijdens de barre wintermaanden. Hoewel uitroeiing is de enige manier om ervoor te zorgen dat ze nooit meer eet je narcissen , kan minder drastisch insectenwerende middelen houden knaagdieren uit de buurt van de bollen , zodat ze niet de kans om ze te eten hebben . C

Meer dan ooit