Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bollen >> Content

Hoe de zorg voor Alocasia plumbea Nigra

Alocasia plumbea nigra groeit 4-6 meter hoog en produceert grote , platte palm - vormige bladeren 18 tot 24 centimeter lang . Met massieve zwarte bladeren en vlezige stengels , deze tropische maakt een statement in de tuin . Hoewel de bladeren en stengels look zwart van een afstand , dicht inspectie blijkt dat ze diep paars - groen . Een vorstgevoelige planten , Alocasia plumbea nigra groeit in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 8b door 11.Things je nodig hebt
Shovel
Tuin vork
Fertilizer
Knife
Muls < br >
Toon meer instructies
1

Plant Alocasia plumbea nigra in vochtige grond in de volle zon of halfschaduw . Planten in deze soort groeien bijzonder goed in natte , drassige gebieden, maar ook groeien in gemiddelde leemachtige grond . Kopen van 2

Graaf het plantgat zo diep als de wortels bij het planten van een exemplaar met loof . Bij het planten van de knol voordat gebladerte groei begint , maak het gat 1 cm dieper dan de hoogte van de wortel .

Plaats 3 de knol of het bedrijf in het plantgat . Positie planten met actief groeiende loof , zodat de basis van de stengels zijn niveau met de bodem lijn . Plant knollen zodat ze bedekt zijn met 1 centimeter van de bodem . Positie knollen zodat de wortels naar beneden en elke groene scheuten worden naar boven .
4

Backfill het plantgat en druk grond rond de knol . Vul eventuele luchtgaten aan de wortel aan te pakken van oxiderende en rotten onder de grond . Pat de aarde neer met de platte kant van je handen om de onderneming van de Alocasia plumbea nigra in het plantgat .
5

Houd de grond vochtig consequent met regelmatig water . Voel de bovenste centimeter van de bodem en als het droogt uit , genieten van het gebied tot het vochtig is minstens 6 centimeter diep . Alocasia plumbea nigra geplant in natte en drassige gebieden geen extra water nodig .
6

Bemesten elke twee tot drie weken met behulp van een evenwichtige 20-20-20 meststof . Verdun de meststof aan de helft van de aanbevolen sterkte op de verpakking etiket en toe te passen zoals aangegeven. Staak bemesten Alocasia plumbea nigra in de herfst , zodat de wortels slapende gaan voor de winter .
7

Verwijder dode bladeren op de bodem lijn gedurende het hele jaar . Gebruik een scherp mes om te snijden door de vlezige stengel , en let niet te stelen in de buurt groeien beschadigen .
8

Overwinteren Alocasia plumbea nigra in de grond in de zones 8b en koele gebieden van zone 9 , waar af en toe een winter vorst kan de vlezige bladeren doden. Snijd alle loof neer op de bodem lijn en bestrijken het gebied met een 4 -inch laag mulch om de knollen te isoleren in de winter.


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/bulbs/1002098648.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.