Home & Garden >> Huis Tuin >> Plants, Flowers & Herbs >> bollen >> Content

Hoe ontwerp Met Tulpen & Daffodil Bollen

narcissen en tulpen , die vroeg - seizoen bloemen zijn , verschijnen in het vroege voorjaar , lang voordat er andere jaar-of vaste plant. Deze lichte, kleurrijke bloemen groeien van eeuwige bollen en behoefte aan specifieke groeiomstandigheden . Plan uw eigen narcis en tulp tuin voor vroege kleur, variëteit en textuur . Bereid de bodem in de bedden en plant op de juiste seizoen voor success.Things Je Organic compost
Tuin vork
nodig
Bulb meststof
Spade
Toon meer instructies < br >
1

Plan uw tuin in de herfst , 5-6 weken voor de eerste vorst . Narcissen en tulpen het beste doen met een daling van aanplant en winter periodes kieming. Voorbereiden van in de vroege herfst geeft je ook warm , werkbaar bodem . Kopen van 2

Stel de aanplant bedden . Indeling centrale en grens bedden , en markeer gebieden die de volle zon of halfschaduw krijgen . Plant alleen op locaties met snelle drainage , omdat deze bollen rotten in stilstaand water .
3

Plant narcissen in de schaduwrijke bedden en tulpen in volle - ligbedden. Kies thematische kleuren van de tulpen en vele kleuren en patronen voor rassen . Kies wit of geel narcissen in verschillende maten . Kies vroege en midden - seizoen tulpencultivars voor continue bloei en kleur gedurende het hele seizoen .
4

de bodem in alle bedden wijzigen tot een diepte van 12 centimeter . Narcis en tulpenbollen nodig diepe , losse grond voor de wortelgroei en drainage . Graven in de grond in de bedden , los te maken en meng in 4 tot 5 centimeter van organische compost voor kwaliteit en vocht bodem . Voeg lamp meststof of beenmerg voor extra voeding .

Plant 5 de bollen 4-6 centimeter diep , afhankelijk van de bolmaat , met spitse uiteinden naar boven. Geef elke bol 3 centimeter van de ruimte . Plant groter en groter cultivars naar de achterkant van de bedden , of langs de randen , met kleinere cultivars vooraan in graduele kweken .

Voeg
6 de lampen voor de winter . Ze beginnen hun wortelgroei onmiddellijk en laatste door de vrieskou voor de lente bloeit .


From:http://tuin.98905.com/plants-flowers-herbs/bulbs/1002098504.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.