Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Hoe te Vallen Build for Bijtschildpadden

Bijtschildpadden zijn grote vleesetende schildpadden die vele vijvers bewonen . Zij zullen vissen , eendjes en alles wat ze kunnen vangen eten. Ze zijn op zichzelf niet gevaarlijk, maar zij zelf zullen verdedigen als bedreigd of stapte op , met behulp van grote klauwen en krachtige kaken . U kunt wensen om een ​​bijtschildpad die zich heeft genomen wonen in uw vijver als je een gewaardeerde vis te verwijderen . U kunt commerciële traps kopen of bouwen van uw eigen om dit beestje verhuizen naar een ander vijver vele mijlen away.Things je nodig hebt Goedkope 5 grote roosters
1 kleiner rooster
4-6 lege melkpakken of 2 liter frisdrank flessen
Kabelbinders
Twijn
kip of vis
Toon meer instructies
1

Construct een doos met behulp van draad roosters van een BBQ of een soortgelijke zware draad raspen . De doos moet hebben vier zijden en een achterpand . Houd de roosters samen met kabelbinders , draad of door lassen hen. De doos moet groot genoeg zijn en veilig genoeg om met gemak een 10 -pond schildpad. Als u weet dat uw schildpad groter is , moet u wellicht aan te passen voor zijn grootte . Bijtschildpadden kan erg groot . Kopen van 2

bouw van een hek met een ander stuk gaas dat is iets kleiner dan de opening . Bevestig de poort naar de bovenkant van de doos en duw de bodem in enkele centimeters om een opening te creëren . De poort dient alleen te openen in , niet uit .
3

Hang een stuk aas in de val . Vreemd veel snappers genieten van rauwe kip en het heeft een sterke geur dus het is een goede keuze . U kunt ook gebruik maken van vis . Plaats uw val in een gebied waar je de schildpad hebt gezien . U kunt wensen om de val te bevestigen aan een neergehaalde boom met een extra stuk touw of koord te houden wegdrijven .

Secure
4 lege flessen frisdrank of melk kannen met een touwtje aan de bovenkant derde houden van de val boven water ; een of twee flessen bij elke hoek moeten volstaan ​​. Schildpadden hebben lucht nodig om te ademen , zodat je niet wilt onderwater ze vangen .
5

Controleer uw val regelmatig . Zodra u uw snapper hebt gevangen , greep het zeer zorgvuldig . De mond en staart te voorkomen . Verplaats de schildpad naar een ander moerassig gebied . Gebruik een stok om de poort te duwen in en kantel de schildpad uit .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002098206.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.