Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Wat is het juiste moment om Snoei dode takken uit van Pine Trees

? Het verwijderen van dode takken van dennenbomen kan optreden elk moment van het jaar als het plantenweefsel is dood . Precieze timing varieert omdat u de taak aan te pakken als het veilig is en de temperaturen het meest comfortabel . Time Frame

Als takken zijn gedeeltelijk dood - naalden geel , maar de tak nog steeds flexibel en vol sap - wachten tot de tak volledig sterft . Als deze tak een gevaar vormt , wordt onmiddellijke verwijdering gerechtvaardigd . Als u ervoor kiest om alle snoeien taken uit te voeren op een bepaald moment van het jaar , de late winter tot midzomer is ideaal.
Eigenschappen

Aan de voet van de dennen tak is een gezwollen directe omgeving van de verbinding met de stam : de kraag . Snij niet in deze halsband bij het verwijderen van de dode tak . Het verlaten van de kraag beschermt de stam en helpt voorkomen dat rot of andere ziekteverwekkers uit het verkrijgen van directe toegang tot het vaatweefsel .
Expert Insight

Susan K. Frans en Bonnie Lee Appleton van Virginia Cooperative Extension raden het verwijderen van hele takken. Pijnbomen niet ontspruiten nieuwe groei van naakte tak gebieden . Niet afknippen alleen buitenste dode naald clusters ; verwijder die hele dode lengte terug naar een levende lagere bijkantoor of de hoofdtak .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002098140.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.