Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Waarom is mijn nieuwe Sod Bruin

? Huiseigenaren die willen nieuw gazon gras te planten plaatsen vaak zode op hun gazon . Zode wordt vaak gekozen omdat het direct gazon. Echter moeten nieuwe zode tijd wortel de bodem hebben en kan bruin worden in bepaalde gebieden . Browning van nieuwe zode heeft vele oorzaken zoals onjuiste water en insectenplagen . Watering

zode moet de juiste hoeveelheden water moeten een root- systeem op te zetten . Zodra een diepe wortel wordt vastgesteld, zal uw nieuw gazon minder kans op schade door insecten en belasting van het milieu te ondersteunen . Nieuwe zode kan bruin worden als het niet genoeg water heeft ontvangen . Na het leggen van nieuwe graszoden , moet je het water elke dag gedurende 30 minuten voor een periode van 30 dagen . Dit is vooral belangrijk in gebieden waar het warm en vochtig is . Zodra uw nieuwe gazon is gevestigd, moet je het water op een als een noodzakelijke basis. Lichte gras verwelking of het onvermogen om te herstellen van voetafdrukken zijn tekenen uw gazon water nodig heeft .
Engerlingen

insectenplagen zijn een oorzaak van nieuwe zode bruinen . Engerlingen zijn een van de meest voorkomende en destructieve grasveld ongedierte. Deze plagen zijn wit en C -vormig en zijn de larvale stadium van de kevers . Engerlingen beschadigen nieuwe zode en gevestigde gazons door zich te voeden op gras wortels. Root schade doet het gras bruin worden . Het opheffen van de zode in beschadigde gebieden zal u toelaten om de engerlingen te zien in de wortelzone . Als je ziet engerlingen , kunt u uw gazon te behandelen met insecticiden om ze te elimineren . Alleen de behandeling van de aangetaste gebieden voor larven .
Schimmelziekten

zode is gevoelig voor schimmelziekten . Terwijl regelmatig water is belangrijk voor de gezondheid van uw gazon , het verstrekken van uw gazon met een overmatige hoeveelheid water kan toestaan ​​schimmelziekten aan te slaan . Een schimmelziekte die bruin worden van nieuwe graszoden , alsmede gevestigde gazons veroorzaakt, is Rhizoctonia meeldauw , ook wel bekend als bruine patch. Deze ziekte veroorzaakt cirkelvormige vlekken in gras , die kan variëren van 1 tot 3 meter in diameter . Gras kan verschijnen watersoaked en ontwikkelen van rook ringen als het gras nat is. Rhizoctonia meeldauw komt het meest voor bij warm , vochtig weer . Fungiciden zijn vaak nodig om ernstige symptomen te bestrijden .
Herbicide Schade

herbiciden en insecticiden worden vaak gebruikt om landscaping planten vrij zijn van schadelijke ongedierte en onkruid te houden . Echter, nieuwe zode schade oplopen als deze herbiciden in contact komen met gras . Wees voorzichtig om contact met nieuwe graszoden te vermijden bij het spuiten van uw sierplanten voor insecten en onkruid , omdat dit kan leiden tot bruine vlekken te ontwikkelen . Vermijd het gebruik van eventuele herbiciden om uw planten als de temperaturen boven de 85 graden Celsius . Neem contact op met uw toestel kantoor voor advies over hoe om schade aan nieuwe zode te voorkomen bij het gebruik van deze producten.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002098025.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.