Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Hoe te Prime Mijn Hoover Pump

Hoover Pompsystemen maakt een verscheidenheid van centrifugaal -en end - zuig centrifugaal waterpomp systemen voor industriële , commerciële en irrigatie . Bij de eerste installatie en na wordt onderhouden, moet de pomp worden voorbehandeld voordat het wordt uitgevoerd ( tenzij de unit is zelfaanzuigend) . Priming een waterpomp omvat de invoering van het water naar de pomp te dwingen uit de lucht die er in gevangen zit . Alle lucht die nog in de pomp zal fungeren als een blok om de stroom van water.Things je nodig hebt
Emmer
Water
Waterpomptang ( indien nodig) Heb Trechter
< br > Toon meer instructies
1

Sluit de stroomtoevoer naar de pomp maar de pomp niet aan. kopen van 2

Vul een emmer met water . Gebruik schoon water om te voorkomen dat vuil van verstopping van de pomp . Als het tekenen van de water uit de kraan , laat het water voor een minuut om te controleren of roest in het water aanwezige lijn wordt doorgespoeld voordat het vullen van de emmer .
3

Open de inlaat pijp de pomp . Raadpleeg de handleiding pomp voor specifieke instructies voor het model van de pomp moet worden gevuld . Sommige systemen is het nodig dat de inlaat waterleiding worden losgekoppeld , waarbij het gebruik van een waterpomptang .
4

Vul de aanvoerleiding naar de pomp met water met behulp van een trechter en snel zet de pomp aan . < br > Goedkope 5

Sluit de aanvoerleiding , indien nodig , en kijk naar de afvoerleiding van de pomp . Wanneer het water begint te stromen , wordt de pomp gevuld is.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002098013.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.