Huis Tuin

Huis Tuin

Hoe te verbinden een sprinkler in een Commercieel Vastgoed

een sprinkler aan een bestaande commerciële sprinklerinstallatie toevoegen is een economische manier om irrigatie capaciteit te vergroten. Sprinklers voor commerciële toepassingen zijn groter dan residentiële sprinklers en speciale wensen, maar de installatie is similar.Things Je
String of touw
hand troffel , schop of het graven van sleuven machine
PVC toevoerleiding 2 slangklemmen
platte schroevendraaier
1 90 graden PVC riser
teflon tape
Toon meer instructies
1

Bepaal waar u wilt dat de sprinkler worden geïnstalleerd . Gebruik een stuk touw of touw om de lay-out de gewenste pad tussen de installatie punt voor de sprinkler en de sprinkler spruitstuk .
2 vuil kunnen worden losgemaakt met behulp van handgereedschap .

Graaf een geul voor de PVC- aanbod lijn , met behulp van een hand troffel , schop of het graven van sleuven machine . Gebruik de string of touw als een gids , en graven tot een diepte van ongeveer 10 centimeter .

Leg 3 de PVC- toevoerleiding in de geul .
4 Gebruik een wormwiel klem of knijpklem .

Sluit het ene uiteinde van de PVC-pijp aan een uitlaatklep op de sprinkler spruitstuk , met behulp van een slangklem . Plaats de slangklem om de pijp en draai deze , met behulp van een platte schroevendraaier .
5

Plaats een klem over het uiteinde van de toevoerleiding en plaats een 90 -graden PVC riser . Gebruik de schroevendraaier om de buisklem vast over de riser .

Bedek
6 de schroefdraad op de sprinkler , met behulp van ongeveer drie centimeter van teflon tape. Dit zal een waterdichte verbinding te maken.
7 Water wordt gelijkmatig stromen zonder obstructie van gras .

Schroef de sprinkler in de PVC- riser . Afhankelijk van de hoogte van de sprinkler , moet u de diepte van de geul aan te passen zodat de bovenkant van de sprinkler zit gelijk met de oppervlakte van de grond .
8

Test de sprinkler door te draaien op de sprinkler spruitstuk .
9

Vul de sleuf met het vuil u hebt verwijderd in de tweede stap . Verpak het vuil met je voet zodat het helemaal stelt de toevoerleiding ondergrondse . Vervang gras of rotsen boven als dat nodig is.

Als een boom valt in een andere persoon 's Yard Wie is verantwoordelijk om het te verwijderen

? Bomen zijn een gemeenschappelijke bron van problemen tussen buren . Wat je buurman gezien als een bron van schoonheid en schaduw , heb je misschien gezien als een bron van bladeren en vuil . Hoewel het rechtop , wetten duidelijk te definiëren die de boom bezit. Zodra het valt, de wetten te veranderen . In de meeste gevallen bent u verantwoordelijk voor het vuil dat valt op uw eigendom , ook al d

Meer dan ooit