Huis Tuin

Huis Tuin

Is Mulch een Natural Weed Barrier

? Het bereiken van een onkruidvrij landschap vereist dat we nabootsen methoden van de natuur . Als u een lokaal bos of ongestoord bebost gebied te bezoeken , zult u merken dat , terwijl onkruiden aanwezig kunnen zijn , ze zijn minder in aantal dan in stedelijke landschappen . De natuurlijke gelaagdheid van dode bladeren en andere plantenresten op de bosbodem is onderdeel van de reden . . Hoe Mulch Helpt Weeds
mulch helpt om wiet zaadkieming verminderen Controle

Onkruidzaden hebben dezelfde kiemkracht eisen als die van andere planten : water , zuurstof , de juiste temperatuur en zonlicht . Een adequate laag mulch creëert een barrière tussen het kiemende zaad en het zonlicht , waardoor alleen de sterkste en grootste onkruid om het te maken door . Mulch helpt ook om de bodem koeler te houden , te vertragen of remmen van de kieming van onkruidzaden .
Hoe te mulch op Toepassen om uw Landschap
Verspreid mulch gelijkmatig door uw bloembed op ongeveer 2 tot 3 centimeter .

De juiste toepassing van mulch in uw landschap zal de effectiviteit van uw onkruidbestrijding bepalen . De dikte van mulch is de belangrijkste factor bij het beheersen van onkruid. Te weinig mulch zal geen adequate controle, terwijl een laag die te dik is schadelijk voor de planten die je wilt houden en is verspilling zou kunnen zijn. In het algemeen is een laag van 2 tot 3 centimeter is optimaal en zal de beste resultaten te bereiken .

Toepassen mulch is gemakkelijk, maar arbeidsintensief . Zorg ervoor dat u al uw bed voorbereiding te doen voorafgaand aan het neerzetten van uw mulch . Zodra uw bloembed waterpas en al uw bloemen geplant , dan kunt u mulch . Een kruiwagen en tuinhark zijn benodigde apparatuur voor deze stap . Zodra u uw mulch zijn vervoerd, waar je het nodig hebt , dump het in verschillende stapels en verdeel het gelijkmatig over de bodem . Niet stapelen mulch rond planten of boomstammen , omdat dit schadelijk is voor hun groei kan zijn.
Welke soorten mulch te gebruiken
grind of ander anorganisch materiaal kan ook worden gebruikt als mulch .

De meest voorkomende vormen van mulch zijn natuurlijke materialen zoals boomschors , houtsnippers , pine stro , gras , gerst stro of cacaoboon rompen . Hoewel de term mulch wordt vaak geassocieerd met natuurlijke producten , anorganische materialen , zoals grind of getrommeld glas , ook goed werken als mulch . Natuurlijke mulch hebben een extra voordeel van het toevoegen van organisch materiaal om uw grond , maar in tegenstelling tot anorganische mulch , moeten ze jaarlijks worden aangevuld.

Andere veel voorkomende mulch gebruikt voor onkruidbestrijding zijn karton of krantenpapier . Wanneer toegepast in lagen , zullen deze materialen onkruid te bestrijden en toe te voegen aan de organische inhoud van uw bodem .
Hoe goed Muls Controls Weeds
Gerst stro is een natuurlijke mulch .

elke succesvolle onkruidbestrijding programma zal verschillende methoden van besturen, om bevredigende resultaten te bereiken . Correct toegepast mulch zal helpen om onkruid te bestrijden , maar zal niet voorkomen dat alle onkruid . Zorg ervoor dat andere onkruidbestrijding methoden zoals herbiciden of handmatige verwijdering te nemen om de overhand te krijgen op onkruid in uw tuin .

Maaien Trucs

Maaien van uw gazon is een regelmatig onderhoud evenement dat sommige huiseigenaren kunnen voor lief nemen. Als je weet dat een paar grasmaaien trucs , kunt u uw maaien tijd gebruiken om een sterker en groener gazon te creëren . Met een paar extra leveringen en een regelmatige grasmaaier , kunt u meer voor uw gazon dan gewoon behouden trimmen doen . Grasresten Als je uren in het weekend harken u

Meer dan ooit