Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Hoe maak je een Hornet Nest Dood

Hornets vormen vaak cirkelvormige nesten op de takken van bomen of in de hoeken van gebouwen. Horzels zijn veel agressiever dan papier wespen , en als het nest wordt verstoord zullen ze hun huis te verdedigen . Een actieve horzelnest is zeer vluchtig , en elke voorzorgsmaatregel moet worden gemaakt bij een poging om het nest van uw huis of kantoor te verwijderen . In een ideale situatie de beste oplossing is om een ​​professionele exterminator.Things U zult verkopen WASP pak nodig
Insecticide
Toon meer instructies noemen
1

Don de wesp pak. Professionele wesp pakken zijn beschikbaar voor aankoop . Als men niet beschikbaar is, wordt het niet aangeraden dat u probeert een hornet nest te verwijderen. Kopen van 2

Spray insecticide in de opening van het nest . Hornet nesten hebben slechts een opening die meestal ligt ergens in de buurt van de onderste helft . Wees voorzichtig niet aan te raken of breken apart een deel van het nest tijdens dit proces .

Wacht 3 24 uur na het spuiten van de insecticide om terug te keren naar het nest . Als u nog steeds waarnemen horzels in het gebied , spuit de insecticide in het nest weer . Herhaal dit proces totdat je niet meer horzel activiteit waarnemen .
4

Verwijder het nest met de hand. Zelfs als u niet horzels hebben gezien in een tijdje , veilig en draag je wesp pak . Ook wordt aanbevolen dat je blijft het nest intact tijdens deze finale verwijderen .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002097716.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.