Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Hoe te verwijderen van de carburateur van een kleine motor Snapper sneeuwblazer

Briggs & Stratton is eigenaar van de Snapper lijn van sneeuwkanonnen en biedt de populaire Briggs & Stratton kleine motoren voor gebruik in de productlijn. Een slecht functionerende Briggs & Stratton carburateur kan ertoe leiden dat uw Snapper sneeuwblazer te mislukken of strijd te voeren , tenzij de carburateur helemaal is verwijderd voor vervanging . U kunt werken op uw Snapper sneeuwblazer 's Briggs & Stratton-motor en de toegang en verwijder de carburateur , zelfs als je geen ervaring hebt met sneeuwblazer reparaties . Wat je
Dopsleutel
Phillips ( kruiskop ) schroevendraaier nodig
Pan
Toon meer instructies
1

Vind de motor uitlaat aan de onderkant links van de kleine motor vergadering de Snapper sneeuwblazer 's . Verwijder de twee bouten van de uitlaat met een dopsleutel en schuif de uitlaat weg en off van de rest van de motor . Kopen van 2

Verwijder de peilstok uit gastank de Snapper sneeuwblazer 's .
< br >

Verwijder
3 de bouten van de Snapper's gastank met uw dopsleutel . Schuif de gastank uit de machine en zorg dat u geen brandstof morst .
4

Zoek carburateur de Snapper sneeuwblazer 's . Dit zal een direct herkenbaar komvormige ontwerp voorzien en zal ongeveer halverwege zitten de rechterzijde van de motor assemblage .

Verwijder
5 schroeven de carburateur inlaat met een kruiskopschroevendraaier . De intake is te vinden op de achterkant van de carburateur en is niet de werkelijke kom. Het luchtfilter is te zien op het einde van de intake , als hulp bij identificatie .

Verwijder 6 bouten van de intake met uw dopsleutel , schuif de inname van de machine .
< Br > 7

Schuif een opvangbak onder de Snapper sneeuwblazer 's carburateur kom. Vind de naaldklep dichtbij de bodem van de kom . Kijk net onder de naaldklep de enige moer op de onderzijde van de bowl . Draai de moer met de dopsleutel , waardoor de overtollige brandstof en vloeistof uit de kom in de pan . Wacht tot alles uit lekt .
8

Verwijder de moer van de Snapper carburateur 's helemaal en dan trek de nu losse carburateur kom.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002020292.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.