Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Yard Onderhoud >> Content

Hoe to Kill Kikker Fruit

Kikker fruit ( Phyla nodiflora ) wordt vaak gevonden in de zuidelijke regio's van de Verenigde Staten en is winterhard in Amerikaanse ministerie van Landbouw planten winterhardheid zones 8 tot en met 10 Ook bekend als matchweed , zaagtand , wirwar kalkoen frogfruit , capweed . en andere monikers , kikker fruit is een laag groeiende vaste plant die geschikt is voor gebruik als bodembedekker in autoluwe gebieden . Dieren zoals herten , wilde zwijnen gebruiken kikker fruit als een bron van voedsel en het maakt een algemeen goede nectar bron voor vlinders . Zowel mechanische en chemische opties kunnen worden gebruikt om planten te sturen . Wat je nodig hebt
Handschoenen
Snoeischijven
Shovel
Tuin spuit
Glyfosaatherbicide
Maatbeker
Water
Toon meer instructies
< br > 1

Trek handschoenen aan ter bescherming van uw handen tijdens het werk. Bepaal de gebieden van waaruit u de kikker fruit, zoals gazons , aangelegde gebieden of bloembedden te elimineren .

Trek Pagina 2 de kikker vrucht uit de grond met de hand. Pak de bosrijke lopers van de plant en trekken om zoveel mogelijk van de wortel als mogelijk te verwijderen . Gebruik deze methode als de grond vochtig is of leemachtige maken verwijdering door de hand mogelijk .

Verwijder 3 kikker fruit door het graven . Gebruik een schep om de plant uit te graven van de hardere grond en verwijder zoveel mogelijk van de wortel mogelijk .

Spray
4 de vaste plant met herbicide glyfosaat . Voeg 2 2/3 gram herbicide om een ​​tuin spuittank . Vul de tank om de 1 liter streep met water . Plaats het deksel op de tank en schudden om te mengen.
5

Stel de spuitmond op de staf van de tuinsproeier een beperkt stroom voor een betere controle en overspray te voorkomen . Plaats het mondstuk dicht bij de kikker fruit en herbicide toepassing op de bladeren en stengel. Monitor de plant gedurende enkele dagen kijken voor afsterving . Maak een andere toepassing van het herbicide indien nodig.


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/yard-maintenance/1002020179.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.