Home & Garden >> Huis Tuin >> Landscaping & Outdoor Building >> Zwembaden & Spas >> Content

Mieren kunnen eten door een Pool Liner

? Eigenaren van vinyl - liner zwembaden gelukkig ontlenen vele voordelen van hen die weinig onderhoud omvatten . Vinyl liners in zwembaden kan duren 5 tot 15 of meer jaren , hetgeen een duidelijk voordeel . Helaas kan een aantal zaken een zwembad voor vinyl liner schaden , met inbegrip van die mieren kunnen proberen te eten doorheen. Mieren piercing een zwembad voor vinyl liner doen dat omdat ze op zoek naar water en niet een vinyl maaltijd . Mieren en vinyl

Mieren zullen bijna alles dat hen voorziet van voeding te eten, maar het zwembad vinyl liners kan dat niet doen . Volgens zwembad deskundige Alan Schuster , zal mieren eten door een pool van vinyl liner onder bepaalde extreme omstandigheden, met inbegrip tijdens droogte . Zwembaden creëren een vochtrijke zone rond hen , en mieren zullen worden aangetrokken om hen in hun zoektocht naar water . Als mieren echt water nodig , in andere woorden, een zwembad voor vinyl liner zal hen niet stoppen met proberen om erin te komen .
Wegwerken
Mieren

Als u vermoedt dat mieren eten door uw zwembad vinyl liner , een professionele ongediertebestrijder cheque voor besmetting. Als mieren echt kauwen door uw zwembad vinyl liner , moeten de gebieden rond en onder het zwembad te behandelen , om te beginnen . Na het elimineren van een zwembad voor mier besmetting is het best om de grond te dekken onder en rond het met een mier - bestendige kunststof barrière . U kunt ook een verdelger periodiek toepassen van een mier - doden resterende barrière behandeling rond uw zwembad om mieren weg te houden .
Vervangen Liners

Als uw zwembad liner is zwaar beschadigd door een groot aantal mieren die je nodig hebt om het weg te gooien en een nieuwe te installeren. Bovengronds zwembad vinyl liners zijn makkelijker te verwijderen en opnieuw te installeren dan in de grond zwembad versies . In beide gevallen , om een ​​zwembad voor vinyl liner vervangen moet u het zwembad leeglopen . Als u wilt proberen het patchen van een zwembad voor vinyl liner zijn er tal van eenvoudig te gebruiken onderwater zwembad liner patch kits beschikbaar .
Overwegingen

mieren aanvallen en het eten van door een zwembad voor vinyl liner is een uiterst zeldzame gebeurtenis , volgens zwembad expert Schuster . In veel gevallen waarin een zwembad eigenaar denkt mieren voering van haar zwembad aanvallen het probleem is eigenlijk een slechte kwaliteit zwembad basis. Basis van een zwembad is de grond onder een zwembad. Zorg ervoor basis van uw vinyl liner zwembad is vrij van puntige of scherpe voorwerpen en bedekt met een glad materiaal zoals fijn kwartszand .


From:http://tuin.98905.com/landscaping-outdoor-building/swimming-pools-spas/1002097545.html

Auteursrecht © Huis Tuin Alle rechten voorbehouden.